Και επίσημα, η Βαγγελιώ Σχοιναράκη υποψήφια με τη ΝΔ στο δήμο Ηρακλείου!- Οι “στενές επαφές” με τον Λ. Αυγενάκη

Φαίνεται ότι είναι επίσημο και οριστικό από χθες βράδυ: η άλλοτε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και κάποτε νομάρχης Ηρακλείου, θα είναι υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, με τη στήριξη της ΝΔ! Στην επιλογή αυτή έφτασε το κόμμα της ΝΔ, αφού πρώτα οδηγήθηκε από τον γαλάζιο βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, στην απόρριψη του σημερινού δημάρχου, Βασίλη Λαμπρινού, τον οποίο είχε στηρίξει το 2014.

Η κ. Σχοιναράκη, σύμφωνα με στελέχη της ΝΔ, θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά της και στη συνέχεια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα τη στηρίξει, χωρίς πάντως να έχει εξασφαλίσει και τη στήριξη όλων των στελεχών της, πολλά από τα οποία ήδη ακολουθούν τον κ. Λαμπρινό.

Την ευθύνη για την επιλογή της κ. Σχοιναράκη πήρε πάνω του ο κ. Αυγενάκης, ο οποίος έχει και το βάρος της ευθύνης από την απόρριψη του κ. Λαμπρινού.

Η εξέλιξη είχε διαφανεί πριν μερικούς μήνες, όταν αποδείχτηκε ότι οι πολιτικές σχέσεις Αυγενάκη- Σχοιναράκη είχαν ΄ρθει πολύ κοντά, και η δεύτερη υποστηρίχτηκε από τη ΝΔ και εξελέγη πρόεδρος στον Πολιτικό Σύνδεσμο Γυναικών (φορέα που συγκροτούν τα κόμματα της βουλής, πλην ΧΑ, με εναλλασσόμενη προεδρία). Τότε ο κ. Αυγενάκης της είχε απευθύνει μια θερμή επιστολή.

Δείτε: Οι στενές επαφές Αυγενάκη- Σχοιναράκη και μια… πρόβα για την υποψηφιότητα στο δήμο Ηρακλείου!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί