Super League: Έχασε την ευκαιρία η ΑΕΚ

Ατρόμητος και ΑΕΚ μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο αθηναϊκό ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, που έληξε ισόπαλο 1-1 στο Περιστέρι.

Μια ισοπαλία που δεν εξυπηρέτησε κανέναν από τους αντίπαλους, αφού η Ένωση έχασε την ευκαιρία να βρεθεί από σήμερα σε πλεονεκτική θέση έναντι του ΠΑΟΚ, ενώ η ομάδα των δυτικών προαστίων δεν κατόρθωσε να φτάσει στους τρεις βαθμούς, που θα την κρατούσαν ζωντανή για κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση που κατέχει σήμερα.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με… συνταγή Κιέβου, δηλαδή επιθετικά για να βρουν το γρήγορο γκολ. Στο 7ο και 10ο λεπτό ο Αραούχο και ο Λιβάια σούταραν, όχι με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις όμως και ο Γιαννιώτης απέκρουσε.

Μετά την παρέλευση του δεκάλεπτου ο Ατρόμητος ισορρόπησε, κι αφού στο 17΄ το φάουλ του Γκάλο κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο, ανέβασε τις γραμμές του και προβλημάτισε την Ένωση.

Στο 21΄ και σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ουάρντα, η μπάλα βρήκε στον Τσιγκρίνσκι και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Τσιντώτα, ενώ στο 38΄ νέο φάουλ του Αιγύπτιου έστειλε την μπάλα στο τείχος και ύστερα στο οριζόντιο δοκάρι της ΑΕΚ, στην καλύτερη φάση του ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 68΄, όταν σε αντεπίθεση ο Αραούχο βρήκε τον Λιβάια, που ήταν σε θέση οφσάιντ το οποίο δεν καταλογίστηκε, εκείνος έδωσε στον Γαλανόπουλο και τελικά ύστερα από σύγχυση η μπάλα έφτασε πάλι στον Αραούχο που έγραψε το 0-1.

Κι ενώ το momentum ήταν ολοφάνερα στην πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Ουάρντα έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ένα καταπληκτικό γκολ στο 80΄: ο Αιγύπτιος βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και με ένα απίθανο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στο «Γ» του Τσιντώτα.

naftemporiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί