ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Τα ψηφοδέλτια της Κρήτης – Εγκρίθηκαν οι 350 από τους 400 υποψηφίους όλης της χώρας

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ανακοινώθηκε την Κυριακή το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Είχε προηγηθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής που επικύρωσε τα 350 από τα 400 ονόματα των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις εθνικές εκλογές.

Όπως φαίνεται και στην αναλυτική λίστα που δημοσιεύθηκε, γνωστά και δημοφιλή στελέχη του κόμματος όπως οι Κώστας Σκανδαλίδης, Παύλος Γερουλάνος είναι υποψήφιοι στην Α’ Αθήνας, ενώ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Μιλένα Αποστολάκη, ο Παναγιώτης Βλάχος και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Στο Νότιο Τομέα η τριάδα που αποτελείται από τους Στέφανο Ξεκαλάκη, Παύλο Χρηστίδη, και Τόνια Αντωνίου.

Στον Δυτικό Τομέα οι: Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Καρχιμάκης και Θανάσης Κατερινόπουλος.

Στην Ανατολική Αττική ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και η Βάσια Αναστασίου.

Στο Ρέθυμνο θα είναι υποψήφιος ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

Στη Ροδόπη θα είναι υποψήφιος ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής.


Δείτε αναλυτικά όλα τα ονόματα που ανακοινώθηκαν ΕΔΩ

Δείτε τους υποψήφιους που ανακοινώθηκαν για τις 4 περιφερειακές ενότητες της Κρήτης: 




Δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι σε 6 εκλογικές περιφέρειες. Πρόκειται για τις μονοεδρικές Σάμου, Ζακύνθου, Καστοριάς κι Ευρυτανίας, όπου αναζητούνται ισχυρές προσωπικότητες, καθώς και για τις τριεδρικές περιφέρειες της Αρκαδίας και της Λακωνίας, όπου συνεχίζονται ακόμη οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ο Βαγγέλης Αργύρης, επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων, τόνισε πως «η διαδικασία επιλογής των υποψήφιων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ήταν μία ανοιχτή διαδικασία η οποία έγινε με βασικούς άξονες τη διαφάνεια, την αξιοκρατία, την αξιοποίηση του πιο ικανού ανθρώπινου δυναμικού σε κάθε νομό, την ανανέωση στα πρόσωπα και την αύξηση της συμμετοχής των νέων».

Ο επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφοδελτίων επισήμανε ότι τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής περιλαμβάνουν «προσωπικότητες με αυξημένα προσόντα, με επάρκεια και αξία, και έχουν όλες τις προϋποθέσεις για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές».

Αναφερόμενος στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Αργύρης υπογράμμισε ότι «η ανανέωση προσώπων αγγίζει σε ποσοστό το 63%. Το 31% των υποψηφίων είναι κάτω των 45 ετών, και το 92% έχει πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με το 12% να κατέχει διδακτορικό δίπλωμα και το 30% μεταπτυχιακό δίπλωμα».

Ο Βαγγέλης Αργύρης, υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πρωτοπορεί καθώς είναι το πρώτο κόμμα που ανακοινώνει επίσημα τα ψηφοδέλτια του και κάλεσε όλους τους υποψήφιους βουλευτές «να δώσουν έναν εκλογικό αγώνα με πολιτικά επιχειρήματα, αξιοπρέπεια και πολιτισμό, γιατί διαχρονικά αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί