Οι…”διώκτες” των νεοναζί: Ο Γεωργιάδης με σύνθημα του Γκέμπελς, ο Βορίδης με τη ΧΑ και τον Παπαδόπουλο! (βίντεο- φωτο)

Επειδή οι ακροδεξιοί, που τώρα στεγάζονται στη ΝΔ του Μητσοτάκη κι έχουν μάλιστα υψηλούς κομματικούς τίτλους και κυβερνητικές καρέκλες, υποκρίνονται πολύ τελευταία, θέλοντας να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είναι οι… “διώκτες” των νεοναζί, ας θυμηθούμε τι στην πραγματικότητα ήταν (;) τόσο ο “αντιπρόεδρος Γεωργιάδης” όσο και ο υπουργός Βορίδης.

Δείτε επίσης: Οι… “διώκτες” των νεοναζί: Όταν ο Γεωργιάδης τιμούσε τους “αγώνες” της ΧΑ και χαιρόταν για την άνοδό της! (εικόνα)

Από το αρχείο της “Εφημερίδας Συντακτών”, για παράδειγμα, θυμόμαστε τα χρόνια του Αδωνη στον “ΛΑΟΣ”.

«Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη». Ο Αδωνης Γεωργιάδης φωνάζει το αγαπημένο σύνθημα των ανά την υφήλιο νεοναζιστών σε εκδήλωση του ΛΑΟΣ. Σύνθημα που προέρχεται από φράση του Γκέμπελς.

Ενώ ο Μάκης Βορίδης… πανηγύριζε μετά την καταδίκη της ΧΑ, “πιστώνοντάς” την μάλιστα στον… Σαμαρά και τους συνεργάτες του (ο ίδιος προφανώς ήταν ανάμεσα σε αυτούς)!

Τον εκθέτει βέβαια ένας παλιός συνεργάτης του στο ακροδεξιό “Ελληνικό Μέτωπο”, που του θυμίζει ότι συζητούσε συνεργασία με τον Μιχαλολιάκο, ενώ επειδή και τα γραπτά μένουν, τον εκθέτουν και τα δημοσιεύματα των εφημερίδων, όχι με τη γνωστή φώτο στην οποία εμφανίζεται να κυκλοφορεί με το τσεκούρι, αλλά με αφορμή ομιλία του υπό τη φωτογραφία του δικτάτορα Παπαδόπουλου, στην οποία διακήρυττε ότι… “η σωτηρία της χώρας έρχεται από τον Κορυδαλλό”! Ήθελε δηλαδή μια νέα δικτατορία!

Δείτε σχετικά

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί