ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Και για την αύξηση στην τιμή του σερβιριζόμενου καφέ πρέπει να φταίει… ο νόμος Παρασκευόπουλου

Καυστική απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα δήλωνε για τον ΦΠΑ στον καφέ αλλά και για όσα τελικά έκανε η κυβέρνηση του αυξάνοντας το φόρο από το 13% στο 24%, καθώς και το «θεατρικό μονόπρακτο» των τελευταίων ωρών σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «ο Κυρ. Μητσοτάκης διαβεβαιώνει, μερικές εβδομάδες νωρίτερα, ότι για τον ΦΠΑ στον καφέ θα λάβει σοβαρά υπόψη του την αύξηση της τιμής διεθνώς για να πράξει τα «δέοντα».
Παράλληλα, «η κυβέρνησή του αυξάνει τον ΦΠΑ στον σερβιριζόμενο καφέ από το 13% στο 24%, ξεχνώντας και την άνοδο της τιμής του καφέ και τα «δέοντα».

Και συνεχίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογραμμίζοντας ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στηλιτεύει την κυβερνητική απόφαση και συνολικά την επιμονή της κυβέρνησης Μητσοτάκη στους υψηλούς συντελεστές ΦΠΑ, που γονατίζουν τα νοικοκυριά».

«Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Ν. Ρωμανός, κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη ότι δεν γνωρίζει τα του ΦΠΑ.

Οι άνθρωποι της εστίασης φρίττουν δημοσίως, έχοντας κάνει το λάθος να πιστέψουν τις προεκλογικές υποσχέσεις της ΝΔ, το 2019 και το 2023, ότι θα μειώσει τον ΦΠΑ σε όλη την εστίαση στο 13% και σε δεύτερο χρόνο στο 11%» υπογραμμίζει δηκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μάλιστα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρατηρεί ότι «σε ορισμένα ΜΜΕ κυκλοφορεί το θεατρικό μονόπρακτο «δεν είναι αύξηση, είναι επιστροφή στην κανονικότητα του ΣΥΡΙΖΑ».

«Τελικώς, και για την αύξηση στην τιμή του σερβιριζόμενου καφέ πρέπει να φταίει ο νόμος Παρασκευόπουλου…» καταλήγει καυστικά το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί