Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό Αυγενάκη: «Και σωματική, όχι μόνο λεκτική η επίθεση – Το παιδί έτρεμε, απείλησε και αστυνομικούς»

«Έπιασε το παιδί από τον γιακά (αυτό δεν το έδειξε το βίντεο), πετάει την καρέκλα, αρχίζει να ρίχνει στους υπολογιστές και στα τηλέφωνα και του έλεγε: “Θα δεις τι θα πάθεις, δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουμε!”. Μετά ήρθε η αστυνομία. Δύο νεαροί δόκιμοι αρχικά. Και τους λέει ο Αυγενάκης: “Δοκιμάκια να γυρίσετε στα χωριά σας”. Ήρθε ο ανώτερος τους αστυνομικός κι επιτέθηκε λεκτικά και σε αυτόν λέγοντας: “Μη μου μιλάς εσύ εγώ έχω ασυλία και θα σε στείλω με μετάθεση”»

«Η επίθεση δεν ήταν μόνο λεκτική ήταν και σωματική. Ο υπάλληλος τρόμαξε πολύ, το ίδιο κι εμείς που είδαμε το περιστατικό» λέει στο tvxs.gr η Μαρία, αυτόπτης μάρτυρας στο επεισόδιο χειροδικίας του πρώην υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη σε υπάλληλο της Aegean στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Δείτε:

Εκτός ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη ο Αυγενάκης- Παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας

 Σοβαρή καταγγελία κατά Αυγενάκη: Χτύπησε υπάλληλο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο Αυγενάκης επιτίθεται σε υπάλληλο του “Ελευθέριος Βενιζέλος”

«Κακιά στιγμή» για τον Αυγενάκη η επίθεση σε υπάλληλο – Aπό κανάλι σε κανάλι για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα (Βίντεο)

«Ο Αυγενάκης πετούσε καρέκλες, χτυπούσε και φώναζε “έχω ασυλία”»

«Βρισκόμουν στην ίδια πύλη περιμένοντας την επόμενη πτήση από αυτήν για το Ηράκλειο. Επιβιβάστηκαν όλοι και στο τέλος ακούμε μια αναγγελία για τον κ. Αυγενάκη Ελευθέριο. Δεν καταλάβαμε αρχικά ότι επρόκειτο για τον πρώην υπουργό.

Μετά από λίγο γίνεται δεύτερη αναγγελία και τρίτη. Εκείνος δεν εμφανιζόταν. Ξαφνικά, μετά από 15 λεπτά, τον είδαμε να έρχεται τρέχοντας. Όταν έφτασε στο ντεκ, του είπαν: “Δεν μπορείτε να περάσετε”. Αυτός αρχικά άρχισε να λέει: “Παρακαλώ προσπαθήστε”. Ο υπάλληλος έκανε ένα τηλεφώνημα, μάλλον σε ανώτερο του να ρωτήσει, προσπάθησε να βοηθήσει δηλαδή. Και μετά λέει στον κ. Αυγενάκη: “Δυστυχώς δεν γίνεται“.

Τότε έγινε μαινόμενος ταύρος, έπιασε το παιδί από τον γιακά (αυτό δεν το έδειξε το βίντεο), πετάει την καρέκλα, αρχίζει να ρίχνει στους υπολογιστές και στα τηλέφωνα και του έλεγε: “Θα δεις τι θα πάθεις, δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουμε!” Ήταν και σωματική η επίθεση όχι μόνο λεκτική.

Μετά ήρθε η αστυνομία. Δύο νεαροί δόκιμοι αρχικά. Και τους λέει ο Αυγενάκης: “Δοκιμάκια να γυρίσετε στα χωριά σας”. Ήρθε ο ανώτερος τους αστυνομικός κι επιτέθηκε λεκτικά και σε αυτόν λέγοντας: “Μη μου μιλάς εσύ εγώ έχω ασυλία και θα σε στείλω με μετάθεση”».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Φωτεινή Λαμπρίδη στην μάρτυρα για το πώς αντέδρασε το πλήθος γύρω της, η Μαρία απάντησε: «Είχαμε παγώσει. Λέγαμε μεταξύ μας μα τι πράγματα είναι αυτά. Μετά σκεφτήκαμε ότι έπρεπε όλοι να είχαμε τραβήξει βίντεο, αλλά ήταν βίαιη η ατμόσφαιρα και παγώσαμε. Μετά αναρωτηθήκαμε αν αυτές οι εταιρείες όπως η Aegean παρέχουν τουλάχιστον νομική βοήθεια στους υπαλλήλους της. Γιατί το παιδί έτρεμε, έλεγε; φοβάμαι να γυρίσω σπίτι μου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί