Πανεπιστήμιο Κρήτης: Η επίκουρη καθηγήτρια Ελένη Δρακωνάκη αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μυοσκελετικής Ακτινολογίας

Η κα Έλενα Δρακωνάκη, Επίκουρη Καθηγήτρια Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης  εξελέγη στη θέση της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μυοσκελετικής Ακτινολογίας (European Society of Skeletal Radiology – ESSR) στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Η θητεία της κας Δρακωνάκη θα διαρκέσει δύο έτη (Vice President 2024-2025 και President Elect 2025-2026) με αυτόματη ανάληψη της θέσης του Προέδρου (President) το 2026-2027 Είναι η τέταρτη γυναίκα και η πρώτη Ελληνίδα που αναλαμβάνει τη θέση αυτή από την ίδρυση της εταιρίας το 1993.

Η Ευρωπαϊκή Εταιρία Μυοσκελετικής Ακτινολογίας, με περισσότερα από 3.000 μέλη από 90 χώρες, έχει σημαντική συνεισφορά στην προώθηση της γνώσης και της έρευνας στην ακτινολογία του μυοσκελετικού συστήματος. Η συμμετοχή της κυρίας Δρακωνάκη στη διοίκηση της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Μυοσκελετικής Ακτινολογίας αποτελεί σημαντική αναγνώριση της προσφοράς της και της επιστημονικής της αριστείας.

Με ανακοίνωσή της η πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης συγχαίρει θερμά την κυρία Δρακωνάκη για αυτή τη σημαντική διάκριση και της εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο της.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί