“Αξιολόγηση και Βελτίωση του Πλαισίου της Διαχείρισης Θυτών Ενδοοικογενειακής και Ενδοσυντροφικής βίας στην Ελλάδα”

Διαδικτυακή Ομάδα Εστίασης από τον «Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου»

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» σας προσκαλεί σε διαδικτυακή Ομάδα Εστίασης με θέμα: «Αξιολόγηση και Βελτίωση του Πλαισίου της Διαχείρισης Θυτών Ενδοοικογενειακής και Ενδοσυντροφικής βίας στην Ελλάδα», στο πλαίσιο του Έργου SPAM Η Ομάδα Εστίασης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 και ώρες 17:00 – 19:00.
Το Έργο SPAM, αποσκοπώντας στη βελτίωση και ουσιαστική αξιολόγηση του πλαισίου διαχείρισης θυτών στην ελληνική πραγματικότητα, εστιάζει στην ενίσχυση της πολύ-υπηρεσιακής συνεργασίας για την αποτελεσματικότερη διαχείριση περιστατικών ενδοοικογενειακής και ενδοσυντροφικής βίας.
Η Ομάδα Εστίασης θα διεξαχθεί από τα στελέχη του «Συνδέσμου», την Ψυχολόγο και Επικεφαλής του Προγράμματος Διαχείρισης Θυτών Σοφία Θανασούλα και τον Συντονιστή Ευρωπαϊκών Έργων Νικόλα Σπετσίδη.
Για την εγγραφή σας, συμπληρώστε τη φόρμα:

https://forms.gle/iDjVahmgW6xqGnT16


Για τη συμμετοχή σας ακολουθήστε τον σύνδεσμο:
https://us02web.zoom.us/j/81573583637?pwd=eIEJ6bAhX7L0sVMXLSbaj8DYfFnFI0.1&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR1Du4b3sah-zc-Ui4Dip1QGaG977yD-NEHDsV2yzDQ-jCYuC1XPLpT24j4_aem_KgvPcAc-v6QZAp2F6aje4A#success

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί