Με επιτυχία η μουσική παράσταση «Σκύλος στο Δρόμο» από το Δήμο Ηρακλείου 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μουσική Παράσταση «Σκύλος στο Δρόμο» από το Δήμο Ηρακλείου στην κατάμεστη Πύλη Βηθλεέμ με περισσότερους από 400 παρευρισκόμενους το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Στην εκδήλωση η οποία είχε ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη φιλοζωία και το περιβάλλον, απηύθυναν χαιρετισμό οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού Ρένα Παπαδάκη, Εθελοντισμού Φιλαρέτη Χρονάκη, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Γιαλιτάκης καθώς και η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου «ΖΩΦΟΡΟΣ» Μαρία Χουστουλάκη.  

Ευχαριστίες από όλους απευθύνθηκαν προς τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες στο Κυνοκομείο για τη συνεισφορά τους. Επίσης, προς τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου και προς την αρχιμουσικό κα Δέσποινα Σκανδαλάκη η οποία διεύθυνε την παράσταση, για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση καθώς και στην Παιδική – Νεανική Χορωδία Π.Ε. Ηρακλείου και στην κα Λένα Χατζηγεωργίου, υπεύθυνη για τη διδασκαλία και για τη διεύθυνση της χορωδίας. Ειδική μνεία έγινε, τέλος, από την Προϊσταμένη του τμήματος Πολιτισμού και Εθελοντισμού Εύη Μαρτιμιανάκη, στην Ομάδα Εθελοντών του Κυνοκομείου οι οποίοι είχαν και ειδικό Περίπτερο Ενημέρωσης κατά την είσοδο στην εκδήλωση. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότερα από 120 σκυλάκια από τις αρχές του 2024, έχουν ήδη βρει ένα νέο σπίτι χάρη στις ενέργειες και στη συνεργασία όλων των ανωτέρω αναφερθέντων.

Στην μουσική παράσταση συμμετείχαν η Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου, η 5μελής ορχήστρα του «Σκύλου» και η Παιδική – Νεανική Χορωδία Π.Ε. Ηρακλείου υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση της χορωδίας από την κα Λένα Χατζηγεωργίου. 

Την παράσταση διεύθυνε η αρχιμουσικός κα Δέσποινα Σκανδαλάκη. 

Επί σκηνής τραγούδησαν: 

Ιωάννα Εμμανουήλ, Ρεγγίνα Ευαγγελία Αποστολάκου και ο Γιάννης Κασσωτάκης

Αφήγηση: Γεωργία Αρβανίτη

Στίχοι: Γιόλα Αργυροπούλου

Ενορχηστρώσεις-διασκευές: Γιώργος Κωνσταντινίδης και Δημήτρης Βασμαρής.

Και οι Μουσικοί:

Ιωάννης Κωνσταντινίδης (Ηλεκτρική Κιθάρα)

Χρυσόστομος Μπουκάλης (Ηλεκτρικό Μπάσο)

Μιχαήλ Ζέρβας (Ντραμς)

Δημήτριος Κουφογιώργος (Μαντολίνο – Κιθάρα)

Τη δράση υποστήριξε το Φιλοζωικό Σωματείο «ΖΩΦΟΡΟΣ» και η ΠΦΠΟ (Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία). 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί