Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: Αναμένουμε απάντηση για να πάμε στο Λογιστήριο του Κράτους να εξετάσουμε τα μέτρα μας

Σε μια ευγενική υπενθύμιση προς τη ΝΔ προχωρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

«Πέρασαν 2 μέρες που ο Κ. Μητσοτάκης μιλούσε για “λεφτόδεντρα” αναφερόμενος στις προτάσεις νόμου μας για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και μια δίκαιη φορολόγηση» αναφέρει. «Αναμένουμε απάντηση για να πάμε μαζί στο ΓΛΚ για να εξετάσουμε ένα-ένα τα μέτρα που προτείνουμε» τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από την περασμένη Τρίτη ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προκαλέσει το οικονομικό τμήμα της ΝΔ να πάει μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και να εξετάσει τα μέτρα που προτείνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είχε επισημάνει παράλληλα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «συνεχίζει αμετανόητος τα ψέματα» για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή του για τα όσα δήλωσε σε συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρωθυπουργός «με αλαζονεία και ειρωνεία, ως συνήθως, ψεύδεται εκ νέου για τα 45 δισ. “λεφτόδεντρα” των προτάσεων νόμων του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον δεν κατάλαβε ότι οι προτάσεις μας – και η ανάδειξη της κοροϊδίας της πολιτικής του μισού κιλού, της μισής ζωής – τον κατέβασε στο 28%». «Το άλλοθι του 41% τελείωσε την Κυριακή, ήρθε η ώρα να τελειώσουν και τα ψέματα» είχε υπογραμμίσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί