Κουράκης από το ΠΑΓΝΗ: “Το ΠΑΣΟΚ πίστεψε και δημιούργησε το ΕΣΥ, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να το αναγεννήσει”

­Ηράκλειο, 07/06/2024­Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γιάννης Κουράκης, επισκέφθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑ.Γ.Ν.Η). Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος: “…είναι ένα από τα πρώτα περιφερειακά νοσοκομεία που ανακοίνωσε ο Ανδρέας Παπανδρέου μετά τη θεμελίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και το οποίο εγκαινίασε ο ίδιος ο Ανδρέας στις 21/5/1989. Ένα νοσοκομείο – σημείο αναφοράς για το Ηράκλειο.
 Ο κ. Κουράκης επισήμανε πως οφείλουμε να αναζητήσουμε άμεσα λύσεις για τα προβλήματα στον χώρο της υγείας, υπενθυμίζοντας και την ιστορική ευθύνη που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ “…είναι χρέος μας ως ΠΑΣΟΚ να δουλεύουμε πάντα για την στήριξη και τη βελτίωση του ΕΣΥ. Το ΠΑΣΟΚ πίστεψε και δημιούργησε το ΕΣΥ, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να το αναγεννήσει.
 Στη συνέχεια ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων, δηλώνοντας πως “…ήταν μεγάλη μου χαρά να σφίξω τα χέρια με τους ήρωες όχι μόνο της πανδημίας αλλά και της καθημερινότητάς μας, το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, καθώς και να συναντήσω το σωματείο εργαζομένων του. Επανέλαβα σε όλους τις γνωστές θέσεις του ΠΑΣΟΚ για πρωτοβάθμια φροντίδα, προσλήψεις, ψηφιακό μετασχηματισμό, ένταξη στα βαρέα κι ανθυγιεινά και δίκαιους και ικανοποιητικούς μισθούς. Γιατί για το ΠΑΣΟΚ, από τα χρόνια του Ανδρέα και του Γιώργου Γεννήματα, η αξιοπρεπής δημόσια υγεία για όλους δεν είναι απλά μια πολιτική: είναι ιερή υποχρέωση και λόγος ύπαρξής μας.
­

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί