Στέφανος Κασσελάκης: Έβαλαν Μαρινάκη, Σκέρτσο να με βρίζουν επειδή ανέδειξα την εξαπάτηση και την πικρή αλήθεια

Απάντηση στην πολιτική εξαπάτηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο και στο θέμα της ακρίβειας δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης, στον απόηχο των δηλώσεων του Παύλου Μαρινάκη και του Άκη Σκέρτσου.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «μετά το ψέμα του πρωθυπουργού στους πολίτες ότι η φέτα στην Ελλάδα κοστίζει 6,28 €, έβαλαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και τον υπουργό επικρατείας να με βρίζουν δημόσια επειδή γύρισα τα σουπερμάρκετ και ανέδειξα την εξαπάτηση.

Τα ίδια και για το ελαιόλαδο, παρότι δημοσίευσα τις φωτογραφίες: Βιολογικό, 750ml, εδώ και στη Γερμανία. Η πικρή αλήθεια: Πληρώνουμε το εθνικό μας προϊόν πιο ακριβά από τους Γερμανούς».

»Τώρα προσπαθούν να τα μπαλώσουν» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης και εξηγεί: «”Ο πρωθυπουργός εννοούσε το μισό κιλό φέτα, γιατί κατέθεσε έγγραφο για την τιμή του μισού κιλού”. Και το αστείο: “Δεν λέει πουθενά στο βίντεο ότι μιλάει για κιλό, να, δείτε το βίντεο!”.

Να γνωρίζει λοιπόν ο ελληνικός λαός ότι την επόμενη φορά που θα αναφέρει ο Πρωθυπουργός τιμές, θα εννοεί το μισό κιλό ψωμί, το μισό κιλό κρέας, το μισό λίτρο βενζίνη – και τότε όλα θα γίνουν ξαφνικά πάμφθηνα!

Αυτές είναι κουτοπονηριές που υποτιμούν τον πολίτη.

Πιο πειστικό θα ήταν το επιχείρημα ότι ο πρωθυπουργός εννοεί την ειδική φέτα Ολύμπου που παράγεται στα… 30.000 μέτρα» καταλήγει με νόημα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η απάντηση τραγέλαφος Μαρινάκη σε Κασσελάκη: Η φέτα Μητσοτάκη πάει με το μισό κιλό!

Ηγραμμή της κυβέρνησης για την ακρίβεια είναι και επίσημα το περίφημο ελαφρύ αρνί του Κώστα Σκρέκα όπως αποκάλυψε ο Παύλος Μαρινάκης με βίντεο στο tiktok, σε μία προσπάθεια να απαντήσει στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με βίντεο που δημοσίευσε αργά το βράδυ του Σαββάτου, τώρα υποστηρίζει ότι η φέτα των 6,28 ευρώ του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφερόταν στο μισό κιλό. Ο Παύλος Μαρινάκης όμως δεν μένει εκεί, αλλά πανηγυρίζει που η φέτα στην Ελλάδα – σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης – ανέρχεται στα 12,56 ευρώ το κιλό.

Μάλιστα με θράσος χαρακτηρίζει τον Στέφανο Κασσελάκη «πολιτικό απατεώνα». Το βίντεο ωστόσο που ακολουθεί, είναι αποκαλυπτικό της πολιτικής εξαπάτησης της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί