Στο ΠΑΓΝΗ δύο εργαζόμενοι σε πλοίο νότια της Κρήτης

Για δύο μέλη πληρώματος φορτηγού πλοίου, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 50ν.μ. νότια της Κρήτης και έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης ενημερώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Λιμενική Αρχή του Ηρακλείου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού, απογειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο παρέλαβε τους δύο άνδρες και τους μετέφερε στο ελικοδρόμιο της 126 ΠΜ του Ηρακλείου, ενώ στη συνέχεια, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις απογευματινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ηρακλείου, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ότι δύο (02) αλλοδαποί, ηλικίας 43 και 44 ετών, μέλη πληρώματος φορτηγού πλοίου σημαίας Μάλτας, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 50ν.μ. νότια της Κρήτης, έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Αμέσως, απογειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο παρέλαβε τους αλλοδαπούς και τους μετέφερε στο ελικοδρόμιο της 126 ΠΜ του Ηρακλείου. Στη συνέχεια, διακομίστηκαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί