Εξιχνιάστηκαν 8 περιπτώσεις κλοπών σε επιχειρήσεις του Ηρακλείου – Χειροπέδες σε έναν άνδρα

8 περιπτώσεις κλοπών που έλαβαν χώρα από τις 15 Μαρτίου έως και τις 23 Μαΐου σε επιχειρήσεις του Ηρακλείου εξιχνίασε η αστυνομία.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας άνδρας, ο οποίος φαίνεται ότι κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα είχε αφαιρέσει χρήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 3.300 ευρώ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη ημεδαπός για κλοπές και παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών στο Ηράκλειο

Εξιχνιάστηκαν οχτώ περιπτώσεις κλοπών από επιχειρήσεις 

Είχε αφαιρέσει χρήματα και αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 3.300 ευρώ

Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση οχτώ (8) υποθέσεων κλοπών σε επιχειρήσεις   στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου.  

Ειδικότερα, από την προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και μετά από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω ημεδαπός  κατά το χρονικό διάστημα από 15.03.2024 έως 23.05.2024 είχε εμπλακεί σε οχτώ (8) περιπτώσεις κλοπών από επιχειρήσεις αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων πενήντα (2.050) ευρώ και δύο (2) κινητά τηλέφωνα αξίας χιλίων τριακοσίων πενήντα (1350) ευρώ .

Από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε χθες (23.05.2024) έρευνα στην οικία του ημεδαπού κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια συσκευή κινητού τηλεφώνου η οποία αποδόθηκε στον κάτοχό της και μικροποσότητα κάνναβης .

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί