Aνεύθυνος και κατ’ επάγγελμα διακινητής fake news o πρωθυπουργός- Του φταίνε πάλι όλοι οι άλλοι, ποτέ ο ίδιος

Με ψέματα και μισές αλήθειες απάντησε ο Μητσοτάκης για το πρωτοφανές έγγραφο του διοικητή του «Ευαγγελισμός» για τους VIP επισκέπτες του Conference League
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλυψε απόλυτα τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον διοικητή του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» για το πρωτοφανές έγγραφο με το οποίο θα περιθάλπονται κατά «απόλυτη προτεραιότητα» οι VIP επισκέπτες για τον τελικό του Conference League. Ο πρωθυπουργός μιλώντας στην ΕΡΤ, τοποθετήθηκε για το θέμα με ψέματα και μισές αλήθειες, ενώ ζήτησε τα ρέστα από τον Στέφανο Κασσελάκη που σήκωσε ψηλά το θέμα.

«Δεν είχε καμία ανάμειξη η ελληνική κυβέρνηση στο ζήτημα αυτό. Ήταν αποκλειστικά αρμοδιότητα της ΕΠΟ και των ομάδων. Εμείς θα διασφαλίζαμε την ασφαλή τέλεση του τελικού και με φιλάθλους, όπως το κάνουμε και για τον τελικό του Conference. Είναι μια επιχείρηση που έχει τις προκλήσεις της, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην αστυνομία» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Κάτι που με ενόχλησε πολύ, θα το πω, για να δείτε και το επίπεδο του λαϊκισμού σε αυτή τη χώρα, μια ανάρτηση του αρχηγού της αντιπολίτευσης. Γιατί ορίστηκε βάση του πρωτοκόλλου της UEFA, ένα νοσοκομείο, ο “Ευαγγελισμός”, ως το νοσοκομείο αναφοράς σε περίπτωση που οι επίσημοι, που θα έρθουν για τον αγώνα, χρειαστούν περίθαλψη και πάνω σε αυτό έσπευσαν κάποιοι να κάνουν κριτική, ότι δήθεν έχουμε νοσοκομεία δύο ταχυτήτων».

Η πραγματικότητα ωστόσο είναι διαφορετική καθώς το να οριστεί ένα νοσοκομείο αναφοράς σε μία διεθνές διοργάνωση είναι κάτι συνηθισμένο. Το πρωτοφανές όμως είναι να εξετάζονται κατά προτεραιότητα οι VIP επισκέπτες από συγκεκριμένα ξενοδοχεία.

Κατά τα άλλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι δεν θα κυρώσει τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το κατά πόσο θα ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, όπως είπε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης. Παράλληλα, έριξε προκλητικά ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, λέγοντας ότι φόρτωσε τη χώρα με μία προβληματική συμφωνία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί