Super League: Ντέρμπι τίτλου σε Φάληρο και Τούμπα

Όλα έτοιμα για την 9η και προτελευταία «στροφή» των πλέι οφ της Super League, η οποία περιλαμβάνει δύο σπουδαία ντέρμπι. Δεν αποκλείεται μάλιστα μετά τη λήξη των αναμετρήσεων Ολυμπιακός – ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στην Τούμπα να έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το ποια ομάδα θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή.

Η σέντρα και των δύο κρίσιμων ματς θα γίνει στις 20:00. Το Ολυμπιακός – ΑΕΚ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 1 ενώ το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός από το NovaSports Prime. Νωρίτερα (18:00) θα διεξαχθεί το Λαμία – Άρης.

Η μάχη για τον τίτλο «άναψε» για τα καλά μετά το αποτέλεσμα του εξ αναβολής ντέρμπι στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί του Ολυμπιακού (2-0) και να μετατρέπεται στον μοναδικό «ουσιαστικό» διεκδικητή του πρωταθλήματος, πίσω από την ΑΕΚ που διατηρεί την κατάσταση στα χέρια της.

Super League: Όλα τα σενάρια για τον τίτλο

ΑΕΚ με δύο νίκες παίρνει το πρωτάθλημα ό,τι κι αν συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια. Παράλληλα, θα εξασφαλίσει το δεύτερο σερί πρωτάθλημά νωρίτερα, εάν επικρατήσει του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο ΠΑΟΚ δεν νικήσει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. 

Ο ΠΑΟΚ θέλει κι αυτός 2/2 απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παράλληλα μία γκέλα της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό είτε τη Λαμία, για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα.

Ο δε Παναθηναϊκός για να εξαντλήσει τις ελπίδες του και να τερματίσει πρώτος θα πρέπει να επικρατήσει του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και παράλληλα η ΑΕΚ να πάρει μέχρι έναν βαθμό κόντρα σε Ολυμπιακό και Λαμία και ο ΠΑΟΚ να μη νικήσει τον Άρη.

Τέλος, ακόμη λιγότερες πιθανότητες έχει ο Ολυμπιακός, που πρέπει να νικήσει στα δύο εναπομείναντα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Παράλληλα, η ΑΕΚ να ηττηθεί από τη Λαμία, να έρθει ισόπαλο το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και ο Άρης να επικρατήσει του ΠΑΟΚ την τελευταία αγωνιστική.

Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ

  1. ΑΕΚ 75
  2. ΠΑΟΚ 74
  3. Παναθηναϊκός 71
  4. Ολυμπιακός 70
  5. Άρης 52
  6. Λαμία 35

Η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ (19/5)

ΑΕΚ – Λαμία (20:00)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (20:00)

Άρης – ΠΑΟΚ (20:00)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί