Η απάντηση της Ι. Μουμτζή στην επίθεση του ακροδεξιού Κρανιδιώτη: Παράσημό μου αν τα λόγια μου τον πείραξαν

Δεν περίμενα άλλο επίπεδο πολιτικού «διαλόγου» από τον εν λόγω κύριο. Ούτε ξαφνιάστηκα πως η ομιλία μου για την ακροδεξιά ενόχλησε ακροδεξιούς. Παράσημό μου αν τα λόγια μου πείραξαν και τον κ. Κρανιδιώτη. Αν μη τι άλλο, η αντίδραση του κ. Κρανιδιώτη επιβεβαίωσε πως ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες του δεν μπορούν να διαχειριστούν ψύχραιμα πως μια νέα γυναίκα στην πολιτική τους ξεμπροστιάζει για την ιδεολογία τους”.

Αυτή την απάντηση έδωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ιφιγένεια Μουμτζή, μετά την επίθεση που της έκανε ο ακροδεξιός Φ. Κρανιδιώτης, νομικός σύμβουλος της υποψήφιας της ΝΔ. Βίκυς Φλέσσα.

Δείτε:

Να μη γίνει κανόνας η χυδαιότητα του καθεστώτος: Η επίθεση του ακροδεξιού δικηγόρου της Φλέσσα στην Ι. Μουμτζή (εινόνα)

Η ανάρτηση της κ. Μουμτζή:

“Χθες ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης

@failosK με αποκάλεσε «άλλο ένα νούμερο». Δεν περίμενα άλλο επίπεδο πολιτικού «διαλόγου» από τον εν λόγω κύριο. Ούτε ξαφνιάστηκα πως η ομιλία μου για την ακροδεξιά ενόχλησε ακροδεξιούς. Παράσημο μου αν τα λόγια μου πείραξαν και τον κ. Κρανιδιώτη. Αν μη τι άλλο, η αντίδραση του κ. Κρανιδιώτη επιβεβαίωσε πως ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες του δεν μπορούν να διαχειριστούν ψύχραιμα πως μια νέα γυναίκα στην πολιτική τους ξεμπροστιάζει για την ιδεολογία τους. Αν οι νέες γυναίκες στην πολιτική δέχονται αναίτιες υποτιμητικές λεκτικές επιθέσεις όταν παρουσιάζουν τις θέσεις τους, τότε δημιουργείται ένα κλίμα υποβάθμισης της ισχύος του λόγου των νέων γυναικών στη δημόσια σφαίρα. Για παράδειγμα, διαφωνώ κάθετα με τον κ. Κρανιδιώτη στην αντίθεση του στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αλλά τον αποκαλώ ομοφοβικό, όχι «άλλο ένα νούμερο». Όπως ανέφερα στην ομιλία μου, η σκληρή ακροδεξιά των μικρών κομμάτων και η συντηρητική ακροδεξιά του κυβερνώντος κόμματος είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Ας μην πάμε πολύ μακρυά. Ο κ. Κρανιδιώτης είναι νομικός εκπρόσωπος της υποψήφιας Ευρωβουλεύτριας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Βίκυς Φλέσσα

@vickyflessa. Επίσης, ο κ. Κρανιδιώτης έχει υπάρξει τρεις φορές υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές το κόμμα του στήριξε την ΝΔ. Μετά από αλλεπάλληλες ενδείξεις πως το Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ χαϊδεύει ακροδεξιά αυτιά, ήρθε ακόμα μία. Δεν περίμενα κάτι άλλο. Ακόμα ένας λόγος οι νέες γυναίκες να μιλάμε”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί