Στ. Κασσελάκης: Είμαι περήφανος για τη χθεσινή ημέρα – Παρουσιάσαμε ένα ψηφοδέλτιο προοδευτικής αριστείας

Την υπερηφάνειά του για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις ευρωεκλογές εξέφρασε ο Στέφανος Κασσελάκης με μήνυμά του στα social media, λίγο πριν αναχωρήσει για τη μεγάλη περιοδεία σε 27 νησιά.

Δείτε επίσης:

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία: Ο Στ. Κασσελάκης ξεκινά μεγάλη εξόρμηση – Περιοδεία σε 27 νησιά μέσα σε 9 μέρες

«Είμαι περήφανος για τη χθεσινή ημέρα. Παρουσιάσαμε τους υποψηφίους που θα δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών. Ένα ψηφοδέλτιο Προοδευτικής Αριστείας. Άνθρωποι που δεν προέκυψαν από συσκέψεις με συμβούλους μου, κομματικές ισορροπίες και προσωπικές σχέσεις, αλλά από εσάς» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και συμπλήρωσε:

Δείτε:

Είμαστε όλοι εδώ, όπως είπε ο Κ. Αρβανίτης: Α.Τσίπρας και Στ. Κασσελάκης στην παρουσίαση των ευρωβουλευτών (φωτο)

Κασσελάκης: Αυτός είναι ο δικός σας ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο θαύμα είναι ο κόσμος του που πήρε το κόμμα μετά από 2 ήττες και 2 διασπάσεις

Οι 42 υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις ευρωεκλογές

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το μήνυμα ενότητας με πολλούς αποδέκτες- Όταν ο Στ. Κασσελάκης κάλεσε τον Αλέξη να βγει στην εξέδρα (βίντεο)

«Μέσα από μια πρωτοποριακή διαδικασία που έδωσε τη δυνατότητα σε όλες και όλους εσάς να θέσετε υποψηφιότητα, να ψηφιστείτε από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας.

Κάτι γίνεται. Κάτι γεννιέται. Ένα κίνημα από κάτω προς τα πάνω. Άνθρωποι που λένε “δεν πάει άλλο” και συντάσσονται με ένα κόμμα για πρώτη φορά. Θέλουμε καλύτερη ζωή και τη θέλουμε τώρα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί