Κρήτη: Της πέρασαν χειροπέδες για κλοπή νερού – Δικογραφία και σε βάρος ενός άνδρα

Xειροπέδες σε μία γυναίκα πέρασε η αστυνομία την Πέμπτη σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου για κλοπή νερού. Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος ενός άνδρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε ελέγχους που πραγματοποίησαν αστυνομικοί μετά από καταγγελίες σχετικά με νεροκλοπή από το Δημοτικό δίκτυο ύδρευσης σε περιοχές του Δήμου, εντοπίστηκαν επτά παράνομες παροχές νερού χωρίς υδρομετρητή οι οποίες κατέληγαν σε αγροτικές καλλιέργειες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή νερού στα Χανιά

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ακόμα ενός ημεδαπού

Συνελήφθη χθες (18.04.2024) σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου ημεδαπή κατηγορούμενη για κλοπή νερού και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμα ημεδαπού.

Ειδικότερα, κατόπιν καταγγελιών σχετικά με νεροκλοπή από το Δημοτικό δίκτυο ύδρευσης σε περιοχές του Δήμου Κισσάμου, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους στις εν λόγω περιοχές. 

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντοπίστηκαν επτά (7) παράνομες παροχές νερού χωρίς υδρομετρητή οι οποίες κατέληγαν σε αγροτικές καλλιέργειες και ταυτοποιήθηκαν ως ιδιοκτήτες δύο ημεδαποί (άντρας και γυναίκα) εκ των οποίων εντοπίστηκε και συνελήφθη ημεδαπή ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ημεδαπού.

Ενημερώθηκε ο Δήμος Κισσάμου για την απομόνωση και διακοπή των παραπάνω παράνομων παροχών νερού.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί