Συστήνεται Επιτροπή Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Ηρακλείου

Τη σύσταση Επιτροπής Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Ηρακλείου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, υλοποιώντας τη δέσμευση που είχε αναλάβει κατά τη διαδικασία διαβούλευσης των αντίστοιχων τελών.

«Όπως είχαμε δεσμευτεί, συστήνουμε την Επιτροπή που θα επεξεργαστεί και θα δημιουργήσει ένα νέο πλαίσιο όχι μόνο για τα τέλη, αλλά και για την χρήση και την ανάπτυξη δραστηριοτήτων στους κοινόχρηστους χώρους του Ηρακλείου. Ένα πλαίσιο που θα αντανακλά την φιλοσοφία της Δημοτικής μας Αρχής και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πόλης, των κατοίκων, των επισκεπτών και όσων δραστηριοποιούνται σ’ αυτήν» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός, τονίζοντας: «Επιδιώκοντας τη συλλογική δράση και την κοινωνική συμμετοχή, καλούμε τους κοινωνικούς εταίρους να συμμετάσχουν στον διάλογο και να καταθέσουν τις προτάσεις τους, έτσι ώστε όλοι μαζί, να συνδιαμορφώσουμε το πλαίσιο διαχείρισης. Να θέσουμε τις νέες, στέρεες βάσεις που απαιτούνται. Είμαι σίγουρος ότι η ανταπόκριση θα είναι θετική, ο διάλογος που θα αναπτυχθεί ειλικρινής και γόνιμος και το αποτέλεσμα, αυτό που έχει ανάγκη ο Δήμος μας.».

Η επιτροπή Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων Δήμου Ηρακλείου θα είναι 9μελής και θα συμμετέχουν οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Αγριμανάκης ως Πρόεδρος, Γιώργος Σισαμάκης, Μανόλης Χαιρέτης, Γιάννα Καλονάκη και Στέλλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη, η Πρόεδρος του 1ου Δημοτικού Διαμερίσματος Θεοδοσία Αγγελιδάκη, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού & Διασκέδασης ν. Ηρακλείου Μαρία Αντωνακάκη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου Μανόλης Κουμαντάκης και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Κρήτης Γιώργος Βιδάκης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί