Ενημερωτικές συναντήσεις του «Ηράκλειο Για Σένα» με Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες

Από την 2η και την 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Ηρακλείου ξεκίνησε ο κύκλος των Ενημερωτικών Συναντήσεων της Δημοτικής Παράταξης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ».

Στις συναντήσεις η Επικεφαλής, Μαρία Καναβάκη, αφού ευχήθηκε καλή και δημιουργική θητεία στα Συμβούλια των Κοινοτήτων και επισήμανε την προσφορά τους στις τοπικές κοινωνίες, αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο και τον καθοριστικό λόγο που πρέπει να έχουν καθώς γνωρίζουν καλύτερα από όλους τα ζητήματα της περιοχής τους και παρουσίασε τις θέσεις της Παράταξης της σε βασικά θέματα. 

Συζητήθηκαν τα κυριότερα προβλήματα που έχουν έως τώρα εντοπιστεί και καταγράφει στο Ανατολικό και στο Νότιο Διαμέρισμα και ιδέες και προτάσεις για διαφορά θέματα των δύο Κοινοτήτων.

Η κυρία Καναβάκη δήλωσε στον Πρόεδρο της 2ης Κοινότητας, κ. Μιχάλη Μπινιχάκη, στην Πρόεδρο της 4ης, κ. Δωροθέα Πουλή-Βρούχου, και στα μέλη των Συμβουλίων ότι είναι στη διάθεση τους για επικοινωνία και συνεργασία και ότι η Παράταξη της θα παρακολουθεί τα θέματα των περιοχών τους και θα παρεμβαίνει όπου χρειάζεται για την επίλυση τους. 

Στις συναντήσεις από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ συμμετείχαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Βαρδαβάς, οι Διαμερισματικοί Σύμβουλοι Μάνος Κονιδάκης και Ιωάννα Βιτσαξάκη και τα μέλη της Παράταξης, Νεκτάριος Κανακαράκης, Μιχάλης Φακουρέλης, Χριστίνα Χατζηαδάμ και Πολυτίμη Ντούλα.

Οι Ενημερωτικές Συναντήσεις με τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί