Σ΄ αυτή τη χώρα, καλύτερα να μην τρακάρεις με την οικογένεια Μητσοτάκη

Τρία χρόνια από την δολοφονία του Ιάσονα Λαλαούνη από το βουλευτικό όχημα της Μπακογιάννη στη Βουλή

Aνακοίνωση εξέδωσε η Νεολαία του ΜέΡΑ25, με αφορμή τα τρία χρόνια που συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Ιάσονα Λαλαούνη από το βουλευτικό όχημα της Μπακογιάννη στη Βουλή.

Δείτε: 12 Μαρτίου: Τρία χρόνια απο το φόνο του Ιάσονα από το βουλευτικό όχημα της Μπακογιάννη στη Βουλή

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Σ΄ αυτή τη χώρα, καλύτερα να μην τρακάρεις με την οικογένεια Μητσοτάκη

Σήμερα συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη δολοφονία του Ιάσονα έξω από τη Βουλή.

Όχι, δεν ήταν εξ’ αρχής δολοφονία. Στην αρχή ήταν μία παράνομη στροφή του οχήματος της Ντόρας Μπακογιάννη που οδήγησε σε σύγκρουση με δίκυκλο και τον θάνατο του Ιάσονα. Έγινε, όμως, δολοφονία όταν επέλεξαν να τραπούν σε άτακτη φυγή, αφήνοντας τον αιμόφυρτο νέο να ξεψυχήσει στην άσφαλτο.

Ένα παιδί της γενιάς μας έφυγε άδικα. Ένα παιδί που οι αγαπημένοι του άνθρωποι στερούνται γιατί η συνοδεία ενός μέλους της “Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος“ δεν μπορούσε να χάσει χρόνο κάνοντας το νόμιμο. Ένα παιδί χάθηκε στο “καλύτερα φυλασσόμενο μέρος της Αθήνας” με τόσες κάμερες και αστυνομικούς και ο οδηγός και ο συνοδηγός του οχήματος, τρία χρόνια μετά, δεν έχουν κάτσει στο εδώλιο για αυτή την υπόθεση καθώς δεν έχει ξεκινήσει καν η δίκη. .

Από την πρώτη στιγμή μετά τον θάνατο του Ιάσονα ξεκίνησε η συγκάλυψη. Από τον τροχονόμο που έδιωχνε τους αυτόπτες μάρτυρες μέχρι την φρουρά της Βουλής που έσπευσε να φυγαδεύσει στα… ενδότερα το αυτοκίνητο της Ντόρας Μπακογιάννη και τους επιβαίνοντες.

Και πάλι η λέξη Συγκάλυψη. Μία τόσο πονεμένη λέξη

Εν τω μεταξύ μέχρι και σήμερα συνεχίζεται το απαράδεκτο καθεστώς της παράνομης αριστερής στροφής προς τη Βουλή των Ελλήνων από το ρεύμα καθόδου της Βασιλίσσης Σοφίας, περιμένοντας ίσως τον επόμενο νεκρό. Οχι επειδή δεν υπάρχει άλλη είσοδος. Απλά επειδή έτσι βολεύει τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και των κομμάτων.

Το ελάχιστο που ζητάμε μια τέτοια μέρα είναι δικαιοσύνη για τον Ιάσονα και την οικογένειά του. Να πάψει η κωλυσιεργία και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Νεολαία ΜέΡΑ25

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί