Χειροπέδες σε έναν άνδρα ως διακινητή των μεταναστών που εντοπίστηκαν στον Άγιο Ιωάννη του δήμου Γόρτυνας

Χειροπέδες σε έναν άνδρα πέρασαν στελέχη του Λιμενικού, ως διακινητή των μεταναστών που εντοπίστηκαν σε σκάφος στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του δήμου Γόρτυνας νωρίς το πρωί της Δευτέρας.

Θυμίζουμε ότι τις τελευταίες ώρες έχουν σημειωθεί συνεχείς αφίξεις μεταναστών στο νησί, με πάνω από 200 ανθρώπους να εντοπίζονται στις ακτές.

Δείτε: Άλλοι 60 μετανάστες εντοπίστηκαν στις ακτές της Κρήτης

Κρήτη: Νέος συναγερμός για σκάφος με μετανάστες – Δεύτερη επιχείρηση μέσα σε μία μέρα

Τρίτη ομάδα μεταναστών εντοπίστηκε σε παραλία της Κρήτης τις τελευταίες ώρες

Συνεχείς αφίξεις μεταναστών στην Κρήτη – Πάνω από 200 άνθρωποι εντοπίστηκαν σε ακτές από το Σάββατο – Στο νησί ο υπουργός Καιρίδης

Νέα επιχείρηση για σκάφος μεταναστών νότια της Κρήτης

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκαν στην περιοχή του οικισμού Αγίου Ιωάννη του δήμου Γόρτυνας Ηρακλείου είκοσι τέσσερις (24) αλλοδαποί, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί από πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο. Οι προαναφερθέντες μεταφέρθηκαν στον λιμένα Ηρακλείου με τη συνοδεία στελεχών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ένας αλλοδαπός για παράβαση του άρθρου 83 του Ν. 336/05 “Παράνομη είσοδος στη χώρα”, του άρθρου 30 του Ν. 4251/14 “Διευκόλυνση” και του άρθρου 306 Π.Κ. “Έκθεση”. Η πνευστή μηχανοκίνητη λέμβος κατασχέθηκε από τον Λιμενικό Σταθμό Καλών Λιμένων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί