Στον κόσμο του: Ο Μητσοτάκης λέει σε ηλικιωμένη, που ίσως δεν έχει για τα βασικά, να αγοράσει… καλλυντικά “που είναι φτηνά”!

Απίστευτα είναι όσα έγιναν σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της… αιφνίδιας επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη σε super market, καθώς ο πρωθυπουργός πέρα από πολλές κάμερες μαζί του φαίνεται πως πήρε και το κουτάκι με τις απίστευτες ατάκες του.

Δείτε επίσης: Ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη: «Αιφνιδιαστική» επίσκεψη σε σούπερ μάρκετ με τον υπουργό Ανάπτυξης

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Την επόμενη φορά ας ντυθεί κάτι άλλο, η στολή «πελάτης σουπερμάρκετ» πάλιωσε και είναι και προκλητική προς το κοινό αίσθημα

Πιο συγκεκριμένα ο Μητσοτάκης, βλέποντας μια ηλικιωμένη γυναίκα να ψωνίζει την πλησίασε και αφού τη ρώτησε αν είναι από τη γειτονία, την παρότρυνε να αγοράσει καλλυντικά καθώς είναι φθηνά.

Προφανώς από τη συγκεκριμένη στιγμή, η ατάκα του Μητσοτάκη είναι λίγο πιο αστεία απ’ την προσπάθεια των δημοσιογράφων να αποτυπώσουν τις κινήσεις του Πρωθυπουργού όταν αυτός πλησιάζει κάποιον πολίτη για να… του δώσει χρήσιμες συμβουλές σαν και αυτή.

Πιο συγκεκριμένα η συζήτηση πήγε κάπως έτσι:

Μητσοτάκης: Καλημέρα, πώς είστε;

Ηλικιωμένη: Γεια σας

Μητσοτάκης: Από τη γειτονιά;

Ηλικιωμένη: Ναι

Μητσοτάκης: Να είστε καλά. Να αγοράσετε καλλυντικά, είναι φθηνότερα.

Δείτε βίντεο με τη στιγμή:

Στέφανος Κασσελάκης – Σχολίασε την επίσκεψη Μητσοτάκη σε super market

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, θέλοντας να σχολιάσει την επίσκεψη του Μητσοτάκη σε super market, ανέφερε: «Οι μόνοι έλεγχοι που γίνονται στην αγορά είναι οι «απροειδοποίητες» -συνοδεία 40 καμερών- επισκέψεις του Πρωθυπουργού σε σουπερμάρκετ μια φορά το τρίμηνο, με τις οποίες δίνει πάντα «μάχη κατά της ακρίβειας» και πάντα τη χάνει.

Στον ίδιο χώρο που ο Πρωθυπουργός μπαίνει για σόου, οι πολίτες μπαίνουν για να ψωνίσουν, οπότε καλό θα είναι να μην τους εμπαίζουμε. Αντί για οτιδήποτε άλλο παραθέτω στον Πρωθυπουργό -ενόψει Τσικνοπέμπτης- τις αυξήσεις στο κρέας, από χθεσινό ρεπορτάζ του MEGA. Την επόμενη φορά ας ντυθεί κάτι άλλο, γιατί η στολή «πελάτης σουπερμάρκετ» πάλιωσε, και είναι και προκλητική προς το κοινό αίσθημα.».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί