Τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης για τη συνεισφορά στην Παιδεία

Aπό την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης

Για τη διαχρονική του συνεισφορά στον τομέα της Παιδείας και της Εκπαίδευσης στην Κρήτη, τιμήθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης.

Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Μανόλης Καρτσωνάκης, κατά την επίσημη τελετή έναρξης του 5ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου που διοργανώνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης με θέμα: «Μορφές ανάπτυξης του Σχολείου για βιώσιμο μέλλον: Νέοι ορίζοντες στη σύγχρονη Εκπαίδευση και σχολική Ηγεσία». Οι εργασίες του Συνεδρίου πραγματοποιούνται διά ζώσης στις κτηριακές εγκαταστάσεις του Πρότυπου Γυμνασίου και Πρότυπου ΓΕΛ Ηρακλείου, έως την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.

«Ως Περιφέρεια Κρήτης, έχουμε εδραιώσει μια σταθερή σχέση με τους φορείς της εκπαίδευσης. Από τον πρωτοβάθμια μέχρι την τριτοβάθμια. Η εκπαίδευση, αποτελεί φάρο που δείχνει τον προορισμό. Που ανοίγει το δρόμο για έναν κόσμο με κοινωνική ευημερία, χωρίς αποκλεισμούς, με χρήση των φυσικών πόρων προς όφελος όχι μόνο των σημερινών, αλλά και των μελλοντικών γενεών», τόνισε στο χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Κρήτης υπογραμμίζοντας πως η Περιφέρεια Κρήτης, θα είναι πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια για την παιδεία που θα εμπλουτίζει το παρόν και θα ανοίγει παράθυρα στον κόσμο για τη νέα γενιά.

Παραλαμβάνοντας την διάκριση ο Περιφερειάρχης Κρήτης υπογράμμισε πως η διάκριση ανήκει σε όλους τους συνεργάτες της Περιφέρειας Κρήτης «γιατί είμαστε μια ομάδα που έχει μάθει να κερδίζει. Κερδίζει με την διεκδίκηση και τον οραματισμό, ειδικά για την παιδεία μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί