“Φανταστείτε να είχε γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ” – Ο Σ. Κασσελάκης για Α.Μ. Ασημακοπούλου: Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών;

Άμεσες απαντήσεις από το υπουργείο Εσωτερικών και την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για την πρωτοφανή υπόθεση διαρροής προσωπικών δεδομένων Ελλήνων της ομογένειας ζητά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε:

Απόδημοι καταγγέλλουν την Ασημακοπούλου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων – Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ

«Φανταστείτε να είχε γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ…

Από χθες απόδημοι Έλληνες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν στα email τους μήνυμα από ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, χωρίς να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους. Η άμεση απάντηση από το υπουργείο Εσωτερικών και από την ευρωβουλεύτρια είναι ζήτημα Δημοκρατίας» αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών;

Διέρρευσαν ή δόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών;

Οι χιλιάδες απόδημοι Έλληνες δεν είναι περιφερόμενες mailing lists για τους πολιτευτές της ΝΔ. Κάνουν λάθος αν θεωρούν ότι δε θα δώσουν εξηγήσεις».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ότι «ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα φέρουμε άμεσα το θέμα στην Βουλή με επίκαιρη ερώτηση και θα καταθέσουμε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όλες τις καταγγελίες αποδήμων που έφθασαν στα γραφεία μας. Όλα στο φως!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί