Στ. Κασσελάκης: Πάρτε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας αλλά με τα χέρια λυμένα – Δώστε καθαρές λύσεις, χωρίς μαχαιρώματα

Καθαρές λύσεις με εκλογή προέδρου στις 10 Μαρτίου ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι το συνέδριο μπορεί να αποφανθεί και υπογραμμίζοντας ότι το καταστατικό επιτρέπει την επιτάχυνση των διαδικασιών εφόσον επίκειται η διενέργεια εκλογών εθνικής κλίμακας.

«Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Κάντε την καρδιά σας πέτρα, κάντε λίγο κουράγιο ακόμα και δώστε την καθαρή λύση. Εκλογή προέδρου στις10 Μαρτίου και ο νικητής να έχει χρόνο για τη δύσκολη μάχη των ευρωεκλογών και ανοιχτό ορίζοντα για τις εθνικές εκλογές, να ανασυγκροτήσει τον βαθιά πληγωμένο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς μαχαιρώματα, χωρίς ασφυκτικές προθεσμίες» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Την Πέμπτη μπήκα στο συνέδριο ολόκληρος, πληγωμένος μεν από την καθημερινή αμφισβήτηση μηνών, ειδικά αμφισβήτηση μέσω σκόπιμων διαρροών, αλλά ολόκληρος. Πώς μπορώ να βγω από το συνέδριο την Κυριακή κομμένος κομματάκια; Πώς μπορώ όταν ο ιστορικός ηγέτης μας ζητά ψήφο εμπιστοσύνης και να κάνω σα να μη συμβαίνει τίποτα;» σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης και συμπλήρωσε:

«Λέτε πάλι εκλογές; Σε ψηφίσαμε πριν 4 μέρες. Κουραστήκαμε, βαρεθήκαμε. Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε λέτε; Έχετε 1.000 δίκια. Εσείς ψηφίσατε όμως κάποιοι δεν σας άκουσαν. Εάν χρειάζεται να φωνάξουμε για να μας παλέψουν εκείνοι που έχουν χάσει την πολιτική τους ακοή, τότε θα φωνάξουμε δύο φορές. Διότι η δεύτερη φορά είναι αλλιώς. Αν την πρώτη φορά κάποιος βγήκε επειδή τον φύτευσαν, τη δεύτερη δεν ξαναβγαίνει. Βγαίνεις μόνο αν έχεις ριζώσει στην κοινωνία και ανθίζεις με την κοινωνία μαζί με τα μέλη, τους φίλους».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε ορίζοντα μέχρι τις εθνικές εκλογές, ανεξαρτήτως νικητή, «για να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ χρόνο, για να έχει ο λαός μας χρόνο για να αρχίσει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για το τζάκι του Κυριάκου Μητσοτάκη και όχι εμάς».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί