Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Μέχρι τις 29 Μαρτίου η προθεσμία ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών για τους καταναλωτές αρδευτικού νερού

Στο πλαίσιο της σωστής διαχείρισης του αρδευτικού νερού, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας καλεί τους καταναλωτές να διαφυλάξουν αυτόν τον περιβαλλοντολογικό πόρο με την ορθολογική διαχείριση του. Οι πολίτες οφείλουν να κατανοήσουν, αφενός ότι η διαχείριση του αρδευτικού νερού πρέπει να γίνεται με βιώσιμο και ορθολογικό τρόπο, καθώς το νερό έχει αρχίσει να γίνεται ένας φυσικός πόρος σε ανεπάρκεια, αφετέρου ότι πρέπει να είναι συνεπείς απέναντι στις υποχρεώσεις τους.

Για το λόγο αυτό, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους καταναλωτές αρδευτικού νερού, όπως  προβούν στη ρύθμιση τυχόν ληξιπρόθεσμων οφειλών, το αργότερο μέχρι τις 29 Μαρτίου 2024.

Σε διαφορετική περίπτωση, μη ρύθμισης των οφειλών, οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου είναι υποχρεωμένες να αφαιρέσουν τα υδρόμετρα και ακολούθως να προχωρήσουν σε κλιμάκωση των αναγκαστικών μέτρων είσπραξης. 

«Με την πεποίθηση ότι εξυπηρετούμε το πραγματικό συμφέρον του τόπου και των δημοτών, καλούμε όλους τους χρήστες αρδευτικού νερού να ανταποκριθούν και να ρυθμίσουν τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν», δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί