Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Στην Ευελπίδων για να καταθέσει μήνυση – «Θα εκπλαγείτε»

«Ήρθαμε να αποδείξουμε ότι η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα ερευνήσει και θα κάνει όσα είναι να κάνει» τόνισε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος εξερχόμενος των δικαστηρίων μαζί με τους δικηγόρους του.

«Η πρώτη νομική ενέργεια είναι κατά όλων εκείνων χωρίς αιδώ συκοφάντησαν τον Κωσταντίνο Πολυχρονόπουλο» ανέφερε ο δικηγόρος επιβεβαιώνοντας πως ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» κατέθεσε μήνυση για όσα του καταλογίζονται τον τελευταίο καιρό.

Ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ξεκαθάρισε πάντως «ότι δεν υπάρχουν εθελοντές που να μου έχουν κάνει μηνήσεις». Παράλληλα ανέφερε πως «συνεχίζει ο ίδιος τον εθελοντισμό όσο δύσκολο κι αν είναι εξαιτίας των καμερών».

«Μέχρι σήμερα ακούγαμε εκείνους και όσα διαδίδουν χωρίς να εμφανίζονται στις αρχές, διέδιδαν πράγματα που δεν ισχύουν θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Όσοι έχουν συκοφαντήσει τον Πολυχρονόπουλο θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη. Εκτός από τις φυλακές θα κληθούν να πληρώσουν και χρηματικές ποινές», είπε ο δικηγόρος του Νίκος Αλεξανδρής και πρόσθεσε «κάντε λίγο υπομονή, θα εκπλαγείτε. Όλα αυτά που ακούγονται για τον Πολυχρονόπουλο, δεν ευσταθούν».

Ο Αλέξανδρος Κατσιφός επίσης δικηγόρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, δήλωσε πως «ο κ. Πολυχρονόπουλος είναι αθώος» και διεμήνυσε «θα κάνουμε και άλλες ενέργειες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί