Στ. Κασσελάκης για το ερωτηματολόγιο του iSYRIZA: Δε μιλάμε για δημοσκοπήσεις αλλά για διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας

«Στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο πρόεδρος και τα όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν, λαμβάνοντάς την υπόψη» αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τις αντιδράσεις για το ερωτηματολόγιο του iSYRIZA.

«Γνωρίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, αλλά για να μιλήσουμε ξανά στην κοινωνία πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να ακούσουμε την κοινωνία. Το να δώσουμε φωνή στα μέλη ήταν βασική μου δέσμευση από την πρώτη στιγμή, όταν έθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει:

«Άλλωστε, ο προοδευτικός κόσμος από το 2019 μάς φωνάζει “αλλάξτε τα όλα”.

Παροτρύνω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο https://www.isyriza.gr/preconference_survey_form . Οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας. Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας.

Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική στην κυβερνητική δυστοπία, και να στηρίξουν την προσπάθειά μου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί