Ο πρώην καλαθοσφαιριστής Ν. Παππάς στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ – Το ανακοίνωσε ο ίδιος (βίντεο)

Την υποψηφιότητά του στις ευρωκλογές 2023 με τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο Νίκος Παππάς. Ο μπασκετμπολίστας απάντησε στα σχόλια που γράφτηκαν επειδή πήγε στη συνέλευση της Νομικής Αθηνών αλλά και σε όσους τον έκριναν για το περιστατικό όπου πέταξε μπάλα στο κεφάλι διαιτητή.

Ο Νίκος Παππάς αποκάλυψε πως αποδέχτηκε την πρόταση για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε τον εαυτό του «ανένταχτο αριστερό». «Όποια γνώση, όποια ιδέα μπορείς να έχεις, αν δεν εφαρμοστεί είναι άχρηστη. Έχω πάρει μια απόφαση να βγω μπροστά με έναν πιο θεσμικό ρόλο. Η διαδικασία των εκλογών μου μοιάζει άχαρη, νιώθω λίγο άβολα, δεν μπορώ να εκφραστώ γιατί ο «χ» μπορεί να πει πως λαϊκίζω», συμπλήρωσε.

Ο μπασκετμπολίστας είπε πως στον Στέφανο Κασσελάκη βλέπει έναν «αποφασισμένο» και «καθαρό άνθρωπο». «Μακάρι να επιβεβαιωθεί αυτό, δεν είμαι σε θέση να τον αξιολογήσω γιατί δεν τον ξέρω τόσο καλά. Έχω ανάγκη να πιστέψω σε κάποιον άνθρωπο για να αλλάξουν τα πράγματα», σχολίασε.

Όσο για την υποψηφιότητα για τον δήμο Αθηναίων, «πράγματι με υποστήριξε ο κ. Τσίπρας, μου έδωσε ένα περιθώριο να κινηθώ αυτόνομα. Στράφηκα και σε άλλα κόμματα και δεν τη βρήκα αλλού. Υπήρχαν πολλά επεισόδια μετά. Ήταν δική μου απόφαση να μην είμαι υποψήφιος. Υπήρχαν πολλά θέματα, μια εσωστρέφεια. Κάναμε πίσω για να είναι τα πράγματα πιο υγιή και αρμονικά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί