ΕΛΑΣ: Εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Εθνικής Οδού 94 (Χανιά – Αεροδρόμιο)

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της Εθνικής Οδού 94 (Χανιά – Αεροδρόμιο) στα πλαίσια υλοποίησης του έργου ¨Υπογειοποίηση δικτύου μέσης τάσης για λόγους καλύτερης εκμετάλλευσης, στην περιοχή Ακρωτηρίου επί της Εθνικής Οδού Αεροδρομίου – Σούδας¨ της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Ειδικότερα θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα της Ε.Ο. από τη διασταύρωση της με την οδό Πλάτης έως τα δυτικά όρια οικισμού Αρωνίου, με εκ περιτροπής διέλευση των οχημάτων ανά ρεύμα κυκλοφορίας στο τμήμα των καθορισμένων εργασιών, με χρήση φωτεινού σηματοδότη, ισχύουσες από τη Δευτέρα 29/01/2024 έως και την Παρασκευή 12/04/2024.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί