Έπαθε εγκεφαλικό στο προαύλιο του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και του είπαν να… περιμένει να γυρίσει το ασθενοφόρο (Bίντεο)

Απίστευτα και εξοργιστικά είναι τα όσα συνέβησαν στον δήμο Αλεξανδρούπολης, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε, καθώς λέγεται ότι εργαζόμενος στον τομέα της καθαριότητας έπαθε εγκεφαλικό στον χώρο του νοσοκομείου, αλλά δεν τον δεχόντουσαν και του είπαν ότι πρέπει να περιμένει το ασθενοφόρο.

Πιο συγκεκριμένα, ένας 61χρονος καρτέρευσε 100 μέτρα από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο και το τμήμα των επειγόντων περιστατικών, με τους συναδέλφους του να σπεύδουν αμέσως και να ζητάνε ένα φορείο για να τον μεταφέρουν εκεί. Τότε, όπως καταγγέλλεται, οι αρμόδιοι αρνήθηκαν κάτι τέτοιο και τους είπαν ότι το πρωτόκολλο λέει ότι θα πρέπει να περιμένουν το ασθενοφόρο για να μπορέσουν να τον δεχθούν.

Έτσι για 15 λεπτά, μέχρι να επιστρέψει το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ο 61χρονος ήταν στο έδαφος με εγκεφαλικό μέχρι να μεταφερθεί 100 μέτρα πιο δίπλα και προφανώς το διάστημα αυτό χάθηκε πολύτιμος χρόνος.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε ΜΕΘ και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Εξοργιστικό περιστατικό στην Αλεξανδρούπολη – Δείτε το βίντεο με την καταγγελία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί