Αυτός είναι ο 33χρονος που δολοφονήθηκε από τον γαμπρό του στον Βόλο

Στην οδό Γαρέφη 16, στον Βόλο, διέμενε ο 33χρονος που δολοφονήθηκε από τον 50χρονο γαμπρό του, όταν ο τελευταίος έμαθε ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 9 ετών.

Δείτε: Έγκλημα στον Bόλο: Σκότωσε τον αδερφό της γυναίκας του γιατί βίαζε επί χρόνια την κόρη του

Βόλος: «Σκότωσα αυτόν που δηλητηρίαζε το παιδί μου» – Τα πρώτα λόγια του πατέρα

Oι γείτονες περιέγραψαν το θύμα στα gegonota.news ως έναν ήσυχο άνθρωπο. Ο 33χρονος έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι του στον Βόλο για να συναντήσει τον 50χρονο γαμπρό του στα “Αστέρια” Αγριάς, καθώς ο τελευταίος προφασίστηκε ότι είχε παρουσιάσει μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και χρειαζόταν βοήθεια.

Εκεί, οι δυο άνδρες είχαν έντονη λογομαχία μεταξύ τους και ύστερα από λίγο ο 50χρονος κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα- πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Ο 50χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του αποκάλυψε πως ο 33χρονος την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη. Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί