Τραγωδία στη Βέροια: Για ανθρωποκτονία συνελήφθη η μητέρα του νεκρού βρέφους

Στο αστυνομικό τμήμα Βέροιας κρατείται, η  37χρονη μητέρα που φέρεται να ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών βρέφος της, με την γυναίκα να βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. 

Δείτε:

Φρίκη στην Ημαθία: Νεκρό βρέφος 6 μηνών– Το σκότωσε από το ξύλο η μητέρα του

Η 37χρονη φέρεται να το χτύπησε μπροστά στα μάτια των άλλων παιδιών που έχει από προηγούμενο γάμο, ηλικίας 6 και 7 ετών, τα οποία – σύμφωνα με πληροφορίες- ειδοποίησαν συγγενικά τους πρόσωπα να σπεύσουν στο σπίτι όπου βρήκαν το κακοποιημένο παιδί και κατόπιν μετέβησαν στο νοσοκομείο ωστόσο ήταν ήδη αργά. 

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ αναφέρουν ότι η 37χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά και επιλόχεια κατάθλιψη. Η ίδια κρατείται και είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ την Τετάρτη (9/1) αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιων του εισαγγελέα.  

Τα αιτία θανάτου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και η νεκροψία-νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Στο νοσοκομείο βρέθηκε κλιμάκιο της αστυνομίας, το οποίο θα διερευνήσει επακριβώς τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το άτυχο αγοράκι έχασε τη ζωή του. Κλιμάκιο βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης και στο διαμέρισμα της 37χρονης προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για την τραγωδία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί