Αμετανόητοι κι επικίνδυνοι: Ευχαριστίες στην κάμερα για κομματικό ρουσφέτι στον ΟΣΕ! (Βίντεο)

Ο προϊστάμενος ευχαριστεί ονομαστικά τοπικό βουλευτή της ΝΔ γιατί με την καταλυτική του παρέμβαση επεκτάθηκε το δρομολόγιο του ΟΣΕ και έγινε και επιλογή προσωπικού

Ένα βίντεο με δηλώσεις του προϊσταμένου του σιδηροδρομικού σταθμού Έδεσσας αποκαλύπτει το μέγεθος του πελατειακού κράτους που έχουν στήσει ΝΔ και κυβέρνηση στον ΟΣΕ ακόμα και μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Στο βίντεο, το οποίο ανήρτησε στη σελίδα της η βουλευτής και τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο προϊστάμενος ευχαριστεί ονομαστικά τοπικό βουλευτή της ΝΔ γιατί με την καταλυτική του παρέμβαση επεκτάθηκε το δρομολόγιο του ΟΣΕ και έγινε και επιλογή προσωπικού. Πρόκειται για τον βουλευτή Πέλλας της ΝΔ, Λάκη Βασιλειάδη, όπως αναφέρεται στο βίντεο.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου σημειώνει ότι «έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών το κομματικό ρουσφέτι στον ΟΣΕ “ζει και βασιλεύει”» και συνεχίζει στη δήλωσή της:
«Αμετανόητοι και επικίνδυνοι συνεχίζουν τις παλαιοκομματικές πρακτικές τους σε βάρος της ασφάλειας των μεταφορών, των μετακινήσεων και του επιβατικού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί