Με τους εργαζομένους στα Λιπάσματα Καβάλας ο Στ. Κασσελάκης: «Πρωθυπουργός της κωλοτούμπας ο Κ. Μητσοτάκης»

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει τους εργαζομένους στα Λιπάσματα Καβάλας ενάντια στην αδικία την οποία βιώνουν από το υπουργείο Εργασίας και τη μη τήρηση των αποφάσεων της Δικαιοσύνης στα θέματά τους, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης μετά την συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους στα Λιπάσματα Καβάλας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

«Είναι θέμα ποιότητας της δημοκρατίας και πρέπει αυτό το θέμα να λυθεί άμεσα και για τα μελλοντικά δικαιώματα των εργαζομένων όλων των βιομηχανιών» σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ κατά τη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους στο γραφείο του στη Βουλή, χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «πρωθυπουργό της κωλοτούμπας». Επισήμανε ότι άλλα έλεγε όταν ήταν στην αντιπολίτευση για το συγκεκριμένο θέμα και άλλα πράττει τώρα. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Στο ίδιο μήκος κύματος, κατηγόρησε επί της ουσίας την κυβέρνηση για διγλωσσία υπογραμμίζοντας ότι αντίστοιχα και στο φορολογικό, ενω έλεγε άλλα, τώρα αυξάνει τους φόρους στους ελεύθερους επαγγελματίες. «Στο μεταναστευτικό έχει επίσης αλλάξει στάση, στα εξωτερικά θέματα αποκαλούσε εμάς “εθνική εξαίρεση” και τώρα μπαλώνει τις γκάφες των βουλευτών του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέθεσαν αναλυτικά το ζήτημά τους (την ομαδική απόλυσή τους, τη δικαίωσή τους από τα δικαστήρια στα οποία προσέφυγαν και τη μη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων) και αναφέρθηκαν και «στη διαφορετική στάση που είχε ο πρωθυπουργός όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι του επιχειρηματία και μιλούσε για “μέγα σκάνδαλο Λαυρεντιάδη” καθώς επίσης και στην αδιαφορία των τεσσάρων τοπικών βουλευτών της ΝΔ».

Ο Στέφανος Κασσελάκης
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Στην απάντησή του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «πρόκειται για στυγνή εκμετάλλευση από έναν ανάλγητο επιχειρηματία. Από την εμπειρία μου στις ΗΠΑ μπορώ να σας πω ότι κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν. Ο νόμος θα εφαρμοζόταν και οι εργαζόμενοι θα είχαν δικαιωθεί».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί