Κρήτη: Συνελήφθησαν για εμπορία ναρκωτικών – Βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και χασίς (φωτο)

Δυο συλλήψεις για εμπορία ναρκωτικών ανακοίνωσε η αστυνομία στο Ρέθυμνο. Οι συλληφθέντες, σε διαφορετικές υποθέσεις, κατηγορούνται για εμπορία κοκαΐνης και χασίς.

Πιο αναλυτικά:

Συνελήφθη ένα άτομο στο Ρέθυμνο για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών Κατασχέθηκαν 137 γραμμάρια κάνναβης, χρηματικό ποσό και ζυγαριά ακριβείας.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, χθες (05.01.2024) το απόγευμα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης/ Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, χθες το απόγευμα ο ανωτέρω ημεδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στην πόλη του Ρεθύμνου και ακινητοποιήθηκε. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε καθώς και κατά την έρευνα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 137,4  γραμμάρια κάνναβης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες,
  • το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ, 
  • ζυγαριά ακριβείας και
  • συσκευή τηλεφώνου.

Επίσης, κατασχέθηκε Ι.Χ. μοτοσικλέτα ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Και σύλληψη με κοκαΐνη

Συνελήφθη ένα ακόμα άτομο στο Ρέθυμνο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκαν πάνω από 90 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακρίβειας. Επιπλέον, σχηματίστηκε και δικογραφία για παράβαση του Ν. Περί Αλλοδαπών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη, χθες (05.01.2024) το απόγευμα, στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Ν. περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης/ Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του αλλοδαπού. 

Κατά τη διάρκεια των έρευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • 90,7 γραμμάρια κοκαΐνης σε αυτοσχέδιες συσκευασίες και 
  • ζυγαριά ακριβείας.

Επιπρόσθετα, σε έλεγχο των νομιμοποιητικών εγγράφων του αλλοδαπού διαπιστώθηκε ότι, στερείται αυτών, είχε εισέλθει και διέμεινε παράνομα στην χώρα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί