Πρωτοχρονιά στον δήμο Βιάννου

Παύλος Μπαριτάκης: «Το 2024 θα είναι μια χρονιά διεκδικήσεων για την παραγωγή έργων που έχει ανάγκη ο τόπος»

Με το δεξί ξεκίνησε η νέα χρονιά για το Δήμο Βιάννου. Το πρωί, τελέστηκε Δοξολογία για το νέο έτος στον ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στην Άνω Βιάννο. 

Η Δοξολογία τελέστηκε παρουσία του Δημάρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη, αντιδημάρχων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, προέδρων και μελών των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, του Κ.Υ. Άνω Βιάννου, του ΤΟΕΒ Άνω Βιάννου, Συνεταιρισμών, Πολιτιστικών Συλλόγων καθώς και πολλών δημοτών.

Ακολούθησε ο αγιασμός στο Δημαρχείο Βιάννου για το νέο έτος και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου, από τον κ. Μπαριτάκη. Μάλιστα ο τυχερός, στον οποίο έτυχε το φλουρί ήταν ο Αντιδήμαρχος  Καθημερινότητας κ. Μανώλης Αγαπουλάκης που έλαβε ως δώρο μια χειροποίητη εικόνα, την οποία φιλοτέχνησε η Ασπασία Καρτσάκη, ενώ από την πλευρά του ο Δήμαρχος του ευχήθηκε καλή θητεία, με όσο το δυνατό λιγότερα προβλήματα στο έργο του.

Ο κ. Μπαριτάκης, μιλώντας σχετικά, με αφορμή την έλευση του 2024,  ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και δύναμη, αλλά και συνεργασία με όλους τους φορείς, προς όφελος των πολιτών του Δήμου. 

Ιδιαίτερα τόνισε ότι: «το 2024 θα είναι μια χρονιά διεκδικήσεων για την παραγωγή έργων που έχει ανάγκη ο τόπος. Ενώ αναφέρθηκε στις δύσκολες συγκυρίες για τη χώρα μας που απαιτούν δύναμη και κουράγιο, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες».

Σημειώνεται ότι ακολούθησε μικρή δεξίωση, στη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του δέχθηκαν και αντάλλαξαν ευχές με τους δημότες που βρέθηκαν στην πρώτη γιορτή της νέας χρονιάς για το Δήμο Βιάννου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί