Δήμος Αθηναίων: Χυδαιότητες ακροδεξιών επειδή νόμιζαν πως το κοριτσάκι με τον Χάρη Δούκα ήταν προσφυγόπουλο…

Απίστευτα σχόλια διακινούνται στα κοινωνικά δίκτυα εις βάρος του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα. Αφορμή για τα ρατσιστικά σχόλια, στάθηκε η χθεσινή εμφάνιση του δημάρχου στην αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή της χρονιάς, με ένα κοριτσάκι το οποίο τα ακροδεξιά τρολς πέρασαν για προσφυγόπουλο.

Αυτό ήταν αρκετό για να ανοίξει ο οχετός και να αρχίζουν να διακινούνται χυδαία σχόλια, τόσο για το κοριτσάκι και τον δήμαρχο όσο και εν γένει για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι κοριτσάκι ήταν η κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού.

Το μήνυμα του Χάρη Δούκα

«Να ξαναθυμηθούμε την αξία της κοινότητας και της αλληλεγγύης για να κάνουμε μια Αθήνα πιο δημιουργική χωρίς τις ανισότητες που μαστίζουν την κοινωνία» κάλεσε τους Αθηναίους ο νέος δήμαρχος της πόλης Χάρης Δούκας από τη λαμπερή μουσική σκηνή που είχε στηθεί στην Πλατεία Συντάγματος για την υποδοχή του νέου έτους και τη φαντασμαγορία των πυροτεχνημάτων που ακολούθησε.

Λίγο πριν από την αντίστροφη μέτρηση και την εκτυφλωτική έκρηξη των πανέμορφων πυροτεχνημάτων ο νέος δήμαρχος Αθηναίων απηύθυνε χαιρετισμό στην κατάμεστη από χιλιάδες πολίτες πλατεία «στην καρδιά της Ελλάδας στο Σύνταγμα», τονίζοντας: «Σας καλωσορίσω λοιπόν για να αποδεχθούμε όλοι μαζί το 2024 με ελπίδα και πίστη ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ακόμα και το ακατόρθωτο. Είναι μοναδική αλήθεια και πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα να υποδεχτώ τη νέα χρονιά, εδώ ανάμεσά σας, αυτή την ώρα λίγο πριν από το νέο ξεκίνημα. Σας καλώ να ξαναθυμηθούμε όλοι την αξία της κοινότητας της αλληλεγγύης. Σας καλώ να πιστέψουμε στα μικρά και μεγάλα θαύματα που μπορούν να γίνουν αν όλοι ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Για να κάνουμε μία Αθήνα πιο πράσινη, πιο δημιουργική για να μειώσουμε τις ανισότητες που μαστίζουν την κοινωνία μας για την Ελλάδα που αγαπάμε και ονειρευόμαστε. Εδώ απόψε στο κατώφλι του 2024, ας κρατήσουμε τα όνειρά μας ζωντανά και ας δουλέψουμε μαζί για να τα κάνουμε πραγματικότητα. Να ευχηθούμε η νέα χρονιά να μας κάνει όλους πιο δίκαιους και αλληλέγγυους, πιο αισιόδοξους. Το πιο όμορφο ταξίδι τώρα ξεκινάει. Σας ευχαριστώ».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί