Νέα Σμύρνη: Άγρια δολοφονία 16χρονου με ψαλίδι- Ομολόγησε ο 18χρονος αδελφός του

 Με την κατηγορία ότι σκότωσε τον 16χρονο μαθητή στη Νέα Σμύρνη συνελήφθη ο 18χρονος αδελφός του, στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 18χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον μικρότερο αδελφό του ύστερα από καυγά μεταξύ τους για ασήμαντη αφορμή. Συγκεκριμένα, τσακώθηκαν για κάποια ρούχα και όταν η μητέρα μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, ο 18χρονος άρπαξε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στο στήθος του αδελφού του.

Την ώρα του αιματηρού περιστατικού βρίσκονταν στο σπίτι η μητέρα τους, η γιαγιά και η κοπέλα του 18χρονου, οι οποίες επίσης προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης αλλά αφέθηκαν ελεύθερες λίγες ώρες αργότερα.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 9:00 το βράδυ χθες Τρίτη το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση που ενημέρωνε ότι από διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη ακούγονται φωνές.

Στο σημείο έφθασε περιπολικό της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τότε διαπιστώθηκε ότι ο 16χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα ψαλίδι, στο στήθος, στο λαιμό και τα χέρια. Ο νεαρός διακομίστηκε αμέσως στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αναμένεται να διαταχθεί από τον εισαγγελέα η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής μόλις η ασφάλεια ολοκληρώσει το στάδιο της προανάκρισης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί