Ελλάδα: 16χρονος σκότωσε τον 71χρονο πατέρα του -«Μας κακοποιούσε χρόνια» είπε στην απολογία

Η χρόνια κακοποίηση φέρεται να ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του 16χρονου στα Καλύβια, ο οποίος χθες βράδυ δολοφόνησε τον 71χρονο πατέρα του.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος ο ανήλικος στην απολογία του, τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα του, αλλά και ο μεγάλος του αδερφός είχαν υποστεί για χρόνια κακοποίηση από τον 71χρονο και μάλιστα, η μητέρα και ο 19χρονος αδερφός του είχαν αναγκαστεί να ζήσουν αλλού, εξαιτίας της ενδοοικογενειακής βίας που είχαν βιώσει.

Από τη μεριά του ο 16χρονος έμενε με τον πατέρα του και περίμενε να ενηλικιωθεί προκειμένου να φύγει και αυτός, ωστόσο δεν άντεξε, όπως είπε, και χθες το βράδυ μαχαίρωσε τον 71χρονο, καταφέρνοντάς του πολλά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, τον θώρακα και την πλάτη.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, η μητέρα του 16χρονου κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας ότι ο ανήλικος γιος της, την ενημέρωσε ότι είχε ένα επεισόδιο με τον πατέρα του, 71 ετών, και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε η μητέρα του 16χρονου, όπου βρήκαν νεκρό τον 71χρονο άνδρα και συνέλαβαν τον ανήλικο δράστη. Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν στην τραγωδία, ωστόσο από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές φαίνεται πως πατέρας και γιος διαπληκτίζονταν συχνά.
 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί