Μια μοναδική ιστορία αγάπης: Θηλυκό γαϊδουράκι πέθανε λίγο μετά το θάνατο του «συντρόφου» της

Η συγκινητική ιστορία της Μαρούκας και του Άρη – Τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατο του πρώτου, το δεύτερο πέθανε από θλίψη -«Έτσι είναι τα γαϊδουράκια… Κι όσο τα γνωρίζουμε τόσο πιο μικροί νοιώθουμε και πιο αδαείς…»

Είναι μια ιστορία αγάπης και θλίψης με πρωταγωνιστές δύο από τα πιο αδικημένα ζώα στη χώρα, μας, δύο γλυκά ηλικιωμένα γαϊδουράκια.

Η Μαρούκα και ο Άρης ήταν δύο γαϊδουράκια που έστω και σε μεγάλη ηλικία βρήκαν στοργή, αγάπη και καταφύγιο, μέχρι που τα χώρισε ο θάνατος.

Ο Άρης ήταν μεγαλύτερος σε ηλικία και όταν πια «έφυγε» άφησε μόνη της τη Μαρούκα, που δεν άντεξε το χαμό του και τον «ακολούθησε» μόλις 4 μέρες μετά.

Την ιστορία των συμπαθέστατων τετράποδων φέρνει στο φως το καταφύγιο Γαϊδουροχώρα – το Ελληνικό Κέντρο για το Γαϊδούρι, μέσω Facebook.

Δείτε την ιστορία τους:

«Η μικρή τους ιστορία μας συγκλόνισε, γι’ αυτό και τη μοιραζόμαστε κι ας φέρνει δάκρυα στα μάτια. Η Μαρούκα και ο Άρης ζούσαν τα τελευταία χρόνια στο καταφύγιο της φίλης Menga Conrad στη Λέσβο (Donkey Center- Lesvos). Δύο γαϊδουράκια που βρήκαν έστω στα γεράματα στοργή και φροντίδα. Περνούσαν τις μέρες τους πάντα μαζί και είχαν γίνει αγαπημένοι φίλοι. Ο Άρης πιο ηλικιωμένος, κατέπεσε στις αρχές Δεκέμβρη και δυστυχώς δεν επανήλθε. Η Μαρούκα έμεινε μόνη. Με φανερή τη βαθιά της θλίψη έμεινε άπραγη και απομονωμένη από όλους για τέσσερις μέρες. Και μετά έφυγε κι αυτή. Δεν άντεξε να ζει χωρίς τον φίλο της… Έτσι είναι τα γαϊδουράκια… Κι όσο τα γνωρίζουμε τόσο πιο μικροί νιώθουμε και πιο αδαείς…».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί