Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Ελεύθεροι όλοι οι κατηγορούμενοι

Εκτός φυλακής όλοι οι προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Ειδικότερα, οι αιτήσεις αποφυλάκισης των 105 κατηγορούμενων έγιναν δεκτές από τις δικαστικές αρχές. Πρόκειται για 102 Κροάτες κατηγορούμενους, δύο Έλληνες και έναν Αλβανικής καταγωγής.

Στους Κροάτες κατηγορούμενους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της καταβολής εγγυοδοσίας από 1000 μέχρι 2000 ευρώ και της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα για την παρακολούθηση αγώνων.

Με ανακοίνωση ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος εκπροσωπεί Έλληνα κατηγορούμενο στην υπόθεση τονίζει «σήμερα, με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και της τακτικής Ανακρίτριας που διενεργεί την ανάκριση για τα σοβαρά επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη, αποφυλακίστηκε ο εντολέας μου Ι.Τ., ιδιόκτητης επιχείρησης εστίασης πίσω από το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, αφού από την μελέτη όλων των αντικειμενικών στοιχείων (αποτυπώματα, στοιχεία DNA, βίντεο, φωτογραφίες) δεν προέκυψε η παραμικρή συμμετοχή του στα κακουργήματα, για τα οποία είχε ασκηθεί ποινική δίωξη.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί