Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Λότζια

Κάλαντα και ευχές «πλημμύρισαν» από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου την ενεργειακά αναβαθμισμένη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Λότζια, όπου η Φιλαρμονική , ο στρατός ,σύλλογοι και σωματεία «έψαλαν» τα κάλαντα στον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.

Λίγο πριν τις 11:00 το πρωί η Φιλαρμονική του Δήμου υπό την διεύθυνση του μαέστρου Λεωνίδα Τζωρτζάκη γέμισε με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες την αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Νωρίτερα η Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών στρατού έψαλε τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα με την συνοδεία ποντιακής λύρας, ενώ στη συνέχεια μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού τραγούδησαν τα κρητικά κάλαντα. Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν ακόμη τα μέλη του Συλλόγου Αλατσατιανών καθώς και τα μέλη από το Παραδοσιακό Εργαστήρι Χορού.

Ο Δήμαρχος καθώς και οι αντιδήμαρχοι  Στέλα Αρχοντάκη -Καλογεράκη, Ρένα Παπαδάκη, Αντώνης Περισυνάκης, Γιάννης Αναστασάκης  καθώς και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ευγενία Στυλιανού , αντάλλαξαν ευχές με όλους για καλά Χριστούγεννα, υγεία και ευημερία.

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Δημάρχου Ηρακλείου:

Η ελπίδα και η δύναμη της αγάπης και της αλληλεγγύης, η προσδοκία για έναν καλύτερο κόσμο, αποτελούν τα διαρκή μηνύματα των Χριστουγέννων. Οι μέρες αυτές μας προτρέπουν πάντα να υπερβούμε τους εαυτούς μας,

Χρέος όλων μας είναι να σταθούμε με φιλαλληλία, αληθινό ενδιαφέρον και διάθεση προσφοράς στην κοινωνία μας, και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που δοκιμάζονται, από οικονομικές δυσχέρειες, από ασθένειες, από μοναξιά.

Οι ευχές των Χριστουγέννων πρέπει να γίνονται έμπρακτες δράσεις. Κάθε άνθρωπός δίπλα μας έχει δικαίωμα στην χαρά, στην δημιουργική καθημερινότητα, σε ένα σταθερό πεδίο ζωής.

Στον Δήμο Ηρακλείου, με τις κοινωνικές υπηρεσίες μας, θα σταθούμε και αυτές τις ημέρες κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης και βοήθειας,

Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια πολλά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί