«Οι γιατροί στο ΕΣΥ παίρνουν χαμηλούς μισθούς, αλλά… μαζεύουν εμπειρίες!» είπε με θράσος η Κεραμέως για να “μπαλώσει” τους μισθούς των «golden boys» (Βίντεο)

Με την “μοναδική εμπειρία” θα ξεπληρώσουν τα έξοδά τους οι γιατροί και οι νοσηλευτές;

Τα ΄χασε η Νίκη Κεραμέως προσπαθώντας να μπαλώσει την πελατειακή πολιτική της κυβέρνησης στο χώρο της Υγείας.

Ο λόγος για τις μεγάλες αυξήσεις που έδωσε η κυβέρνηση στους Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των Νοσοκομείων αλλά και σε Διοικητές/Υποδιοικητές Υγειονομικών Περιφερειών που φτάνουν το 74% σε αντίθεση με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό όπου υπάρχουν τεράστια κενά, αυξημένες αποχωρήσεις και παίρνουν ψίχουλα.

Δείτε: Διαλύουν τα νοσοκομεία, ενώ δίνουν νέες εκρηκτικές αυξήσεις έως 45% στους μισθούς των διοικητών!

«Θα σας πουν μετά για «golden boys» λέει ο Νίκος Ευαγγελάτος στην πρώην υπουργό Υγείας και νυν υπουργό Εσωτερικών που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ενόψει της αμφισβητούμενης διαδικασίας επιλογής των νέων επικεφαλής των Δημόσιων Νοσοκομείων που παραπέμπει σε πελατειακή πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη…

Και εκείνη μπροστά στην «ευγενική» υπενθύμιση του Νίκου Ευαγγελάτου πουλάει μεταξωτές κορδέλες και προσβάλλει για μία ακόμη φορά τους γιατρούς… ενώ της αναφέρει και για τις μεγάλες αποχωρήσεις προς τον ιδιωτικό τομέα.

Η Νίκη Κεραμέως δεν έχει τι να απαντήσει και μιλάει για την «μοναδική εμπειρία που παίρνει κάποιος από το Δημόσιο» ως αντιστάθμισα των χαμηλών μισθών! Θα πάει δηλαδή ο γιατρός και ο νοσηλευτής που δουλεύει για 36 συνεχόμενες ώρες και παίρνει έως 1500 ευρώ και θα πληρώσει το νοίκι του και το σούπερ μάρκετ με την «μοναδική εμπειρία»!

Όσο για τους managers των νοσοκομείων, προφανώς δεν ισχύει η μοναδική εμπειρία αφού προβάλλει το επιχείρημα πως δεν μπορούν να πάνε καλοί managers χωρίς μεγάλο μισθό.

Απλά δεν μπορούσε να πει πως θέλουν να εξυπηρετήσουν τα δικά τους παιδιά…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί