Εκδήλωση  ART EVENT στις Αρχάνες

Το Δίκτυο Παρέμβασης Γυναικών Κρήτης, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχανών, ολοκλήρωσε την εκδήλωση  ART EVENT  πού πραγματοποιήθηκε  στις 2 και 3 Δεκεμβρίου στον Πολιτιστικό Κέντρο Αρχανών για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται:

Επιθυμία της DR Αμερίδου Iωάννας,(νευρολόγος, εξαίρετη επιστήμων), η οποία μας πρότεινε να προσφέρει τις πύλινες χειροποίητες κατασκευές της στην εν λόγω εκδήλωση ήταν να γίνει στις όμορφες Αρχάνες. Μαζί με την DR Αμερίδου φίλες του Δικτύου μας, προσέφεραν υπέροχα χειροποίητα καλλιτεχνήματα(γούρια, κοσμήματα, πίνακες, στεφάνια, κεντήματα και άλλα).Η πρόεδρος Σκεύω Μπιζιώτη στον χαιρετισμό της ανέφερε ότι οι Αρχάνες από την αρχαιότητα  υπήρξαν λίκνο πολιτισμού και δημοκρατίας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Αρχανών για την παραχώρηση των ωραίων αιθουσών. Τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου κο Γιάννη Ντουράκη  για την άριστη συνεργασία του. Τον καταξιωμένο λυράρη κ. Ρός Ντέιλι με τους συνεργάτες του για το μουσικό ταξίδι πού μας πρόσφερε. Τούς λυράρηδες και το χορευτικό συγκρότημα πού ομόρφυναν την εκδήλωση. Τις κυρίες  Ελένη Σηφάκη, Μαριάνθη Σφακιανάκη, Σοφία Δημοπούλου, Πόπη Ζειμπεκάκη, Κατερίνα Λεβεντάκη, Ιωάννα Μαργαριτάκη, Κωνσταντίνα Τριανταφυλλάκη, Δομινίκη Σωτηριάδου, Αθηνά Κουφογιωργάκη, Πόπη Μανανεδάκη και τον κ. Αντώνη Ουρειλίδη.Tην κα Μαρίνα και τον κ. Γιάννη στελέχη του Πολιτιστικού.

Οι ομιλίες της δρ. Ιωάννας  Αμερίδου και της  δρ. Βασιλικής Μπερή, έδωσαν μια άλλη διάσταση στην εκδήλωση προς μεγάλη ικανοποίηση των παρισταμένων.

Ευχαριστούμε  όλους και όλες, μέλη, φίλους και φίλες του Δικτύου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί