Συνεδρίαση της Δημοτικής Ομάδας της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» (βίντεο)

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Σχηματίζουμε ήδη τον οδικό χάρτη για το πρώτο διάστημα της θητείας μας»

Πολύωρη και άκρως εποικοδομητική, με πολιτικό αλλά και τεχνικό χαρακτήρα, ήταν η συνάντηση εργασίας του Αλέξη Καλοκαιρινού με τους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη».

Ο εκλεγμένος Δήμαρχος Ηρακλείου κατά την εισήγησή του, ενημέρωσε την Δημοτική Ομάδα για τα αποτελέσματα των επαφών που έχει πραγματοποιήσει τις τελευταίες εβδομάδες σε Ηράκλειο και Αθήνα, τα συμπεράσματα και τα δεδομένα που έχουν προκύψει. Κατά τη συνεδρίαση, συγκεκριμενοποιήθηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές και τέθηκαν ειδικότερα ζητήματα που σχηματίζουν τον οδικό χάρτη της νέας Δημοτικής Αρχής για το πρώτο διάστημα της θητείας της, ενώ υπήρξαν τοποθετήσεις Συμβούλων και διάλογος για τις μεγάλες προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Σε δήλωσή του πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο Αλέξης Καλοκαιρινός επεσήμανε ότι πρόκειται για την 3η συνάντηση της παράταξης μετά τις εκλογές, που στη συγκεκριμένη περίπτωση αφορά τη δημοτική ομάδα καθώς σε ένα μήνα ακριβώς αναλαμβάνει καθήκοντα. Επίσης, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής, το ζήτημα των τελών κοινοχρήστων χώρων, κ.α.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αναλυτικά τις δηλώσεις του Αλέξη Καλοκαιρινού πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί