Ενέδρα θανάτου στο Παλαιό φάληρο – Mαφιόζικη εκτέλεση 60χρονου

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι δράστες, πυροβολώντας άνδρα αλβανικής καταγωγής, την Πέμπτη το βράδυ, έξω από το σπίτι του στην οδό Άτλαντος στο Παλαιό Φάληρο. Ο 60χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και κατέληξε λίγο αργότερα.

Μετά το συμβάν, επικράτησε τρόμος, καθώς το σπίτι βρίσκεται σε οικιστική περιοχή, απέναντι από μία παιδική χαρά. Οι κάτοικοι ανέφεραν δε πως άκουσαν τέσσερις πυροβολισμούς.

Σύμφωνα δε με όσα αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ, ο 60χρονος που εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του από άγνωστο δράστη, λέγεται Thimi Roland Droboniku, ενώ το  ψευδώνυμο του είναι Prifti, που σημαίνει παπάς.

Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δραστών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ήταν λίγο πριν τις 21:00 την Πέμπτη το βράδυ, όταν ένας 60χρονος, κατεβαίνοντας από την μηχανή του, δέχθηκε επίθεση έξω από το σπίτι του στην οδό Άτλαντος στο Παλαιό Φάληρο, από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ο οποίος πυροβόλησε τον 60χρονο με μία από τις σφαίρες να τον βρίσκει στο στήθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις σφαίρες βρέθηκε στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε το θύμα, ενώ ο 60χρονος διέμενε στον 5ο. Ο 60χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν με εμπόριο ναρκωτικών, συμμετοχή σε διάφορες εγκληματικές οργανώσεις.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την εύρεση του δράστη ή των δραστών, που τράπηκαν σε φυγή μετά το χτύπημα. Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί