Κρήτη: Kλεμμένα κοσμήματα προς πώληση σε χρυσοχοείο – Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής

Δικογραφία σε βάρος δύο ανδρών

Στην εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιούνιο στο Ρέθυμνο, προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, από αποθηκευτικό χώρο είχε κλαπεί χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης πούλησε τα κοσμήματα σε έναν άνδρα, ο οποίος τα διέθετε προς πώληση στο χρυσοχοείο του.

Σχζηματίστηκε δικογραφία και στους δύο για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, στο Ρέθυμνο

    Σχηματίσθηκε  δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών κατηγορούμενων για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος 

Αφαίρεσε  χρήματα και κοσμήματα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στις 100.000 ευρώ

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, υπόθεση κλοπής η οποία διαπράχθηκε στο Ρέθυμνο. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.  

Ειδικότερα, τον Ιούνιο 2023 άγνωστος δράστης αφαίρεσε από αποθηκευτικό χώρο ημεδαπού χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ. 

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ένας ημεδαπός είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή και στη συνεχεία διέθεσε προς  πώληση τα κοσμήματα σε χρυσοχοείο ιδιοκτησίας του έτερου ημεδαπού. 

 Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί